x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Backyard Babies

Backyard Babies

de Alex Revenco    |    20 Mai 2007   •   00:00
Backyard Babies

In penultimul week-end din iunie, pe Insula Lacul Morii din Crăngaşi, vor cănta zeci de formaţii de renume.

In penultimul week-end din iunie, pe Insula Lacul Morii din Crăngaşi, vor cănta zeci de formaţii de renume.

Printre trupele confirmate la festivalul organizat de Events se numără Backyard Babies din Suedia. Grupul s-a infiinţat in 1987, e alcătuit din Nicke Borg - voce, chitară, Dregen - chitară solo, backing vocals, Johan Blomqvist - bass, şi Peder Carlsson - tobe, are cinci albume la activ, iar muzica e situată intre hard şi punk rock.


Renumită in Scandinavia şi nu numai, Backyard Babies se numără printre principalele atracţii de la Coke Live. Cei care vin din ţară la festival işi pot asigura camparea cu 35 de lei pentru intreg week-end-ul, dar numai impreună cu biletele de 134 lei.

Pentru ziua de deschidere a festivalului (22 iunie), biletele costă 94 lei. Acestea pot fi achiziţionate de la www.ticketpoint.ro şi incepănd de măine din magazinele Diverta din Bucureşti şi din ţară.

Pot fi cumpărate şi bilete pentru fiecare zi a festivalului (23 & 24 iunie) la preţul de 84 lei/zi. Mai sunt biletele VIP (284 lei), la tribuna VIP de pe insulă şi accesul la cocktail - bar in cele două zile de festival, iar pentru 22 iunie, biletele VIP costă 174 lei. Biletele VIP pot fi achiziţionate numai pe bază de comandă, la compania Events, telefon + 40 21 311 50 63.


×
Subiecte în articol: cultura