x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte De miercuri, 13 martie, exclusiv cu Jurnalul. "Viața de după moarte. Cazuri impresionante din România"

De miercuri, 13 martie, exclusiv cu Jurnalul. "Viața de după moarte. Cazuri impresionante din România"

12 Mar 2019   •   11:48
De miercuri, 13 martie, exclusiv cu Jurnalul. "Viața de după moarte. Cazuri impresionante din România"

Jurnalul îţi oferă miercuri, 13 martie, cartea "Viața de după moarte. Cazuri impresionante din România", care abordează una dintre cele mai discutate teme ale existenţei omenirii. Găseşti raspunsuri la întrebări chinuitoare, dar şi situaţii incredibile, petrecute pe teritoriul României, care îţi fac piela de găină!

 

Ce este "dincolo"? Cu ajutorul unor mărturii ale celor care s-au întors de la hotarul dintre lumi, dar şi al unor oameni de ştiinţă, putem să creionăm ceea ne aşteaptă în lumea de dincolo.

După viață, nu e moarte, ci trecerea într-o altă dimensiune! Chiar există acel stadiu intermediar numit "moarte clinică”, când opțiunile încă sunt deschise și o reîntoarcere este încă posibilă! Iar dacă trecerea este una ireversibilă, de ce - sub diferite forme (eterice sau, concret, materiale) - continuă aparițiile în această lume ale celor "duși”?!? De ce ne "bântuie” în continuare și-și fac simțită prezența în diferite moduri?

 

Ce sunt fantomele, strigoii, stafiile, vampirii? O sumedenie de cazuri documentate, petrecute în România şi etalate în carte ne-ar putea aduce răspunsul.

 

Iată ce poţi citi în volumul care apare miercuri cu Jurnalul:

- Stafia din Hotel Cișmigiu, "Casa sângelui negru”, strigoii din Hanul de la Gura Lupului, "Hruba lui Sacaraoțchi”… sau București, orașul fantomelor.

- Povești din Cimitirul Bellu, "Doamna cu umbrela”, trista istorie a genialei Iulia Hasdeu.

- O senzuală doamnă în roz și povestea ciudată a seducătorului sedus din Piața Victoriei.

- Fata de 17 ani cu părul despletit, tânguielile de pe Dealul Spânzuraților și alte mistere din Bârlad.

- Stafia miresei care bântuie palatul prințesei din Iași, tânărul posedat care și-a ucis sora, vampirul din cavou și casa călăului Buzatu din Manta Roșie.

- Contesa care trântește ușile în bibliotecă și alte locuri bântuite ale Clujului.

- Fantoma Reginei Maria, pădurea Călugărească din Călăraşi, conacul boierului Pociovălișteanu, Vila Cucoanei din Constanța și alte locuri blestemate din România.

- Există viață după moarte! Mărturia unor oameni de știință și relatările românilor care s-au întors de la hotarul dintre lumi.

- Metempsihoză, palingenezie, reîncarnare, migrația sufletelor, reîntrupare, "nuntă în cer”, teoria desăvârșirii a lui Gregorian Bivolaru - 1001 de posibilități pentru întâlnirea cu existența perpetuă.

- Moroi, strigoi, năluci, pricolici, fenomenul poltergeist.

 

Cartea "Viața de după moarte. Cazuri impresionante din România" poate fi cumpărată la preţul de 15,9 lei, împreună cu Jurnalul, începând de miercuri, 13 martie.

 

×