x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte ”Iubiri paralele”, de Cella Serghi. De astăzi, cu Jurnalul

”Iubiri paralele”, de Cella Serghi. De astăzi, cu Jurnalul

03 Noi 2021   •   12:57
”Iubiri paralele”, de Cella Serghi. De astăzi, cu Jurnalul

Jurnalul și editura Hoffman vă propun începând de astăzi cartea ”Iubiri paralele”, un roman de dragoste, cu o încrengătură de povești de iubire complexe, așa cum numai autoarea Cella Serghi reușește să construiască.

Intrigi, dialoguri cu subînţeles, ironii fine și personaje care vă vor rămâne întipărite în minte și în suflet pentru totdeauna - acestea sunt ingredientele unei cărți de succes.

Romanul se desfășoară în jurul personajului Victor care scrie o carte despre viața și povestea sa de dragoste, dar la un moment dat nu mai știe care e limita între realitate și ficțiune. Victor este un băiat răsfățat, obișnuit să primească totul de-a gata. Este însă un artist talentat și scrie poezii. El este îndrăgostit de Voica, o studentă la conservator ce locuiește împreună cu familia în aceeași clădire cu Victor. “Iubirea paralelă” ar putea fi povestea de dragoste dintre sora geamănă a Voicăi, Geta cu inginerul Horia. Ar putea fi însă și povestea de “iubire stric fizică” pe care Victor o are cu Nicoleta. Pe lângă aceste povesti încâlcite de dragoste este prezentată în detaliu și familia lui Victor. Acesta locuiește cu mama sa Elena, cu bunica, Clem și sora bunicii, Misa. Și aici sunt niște “încurcături” amoroase pe care autoarea le dezvăluie.

Nu ratați începând de astăzi Jurnalul și romanul ”Iubiri paralele”, la prețul de 26 de lei cu ziar inclus.

×