x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte O carte specială, cu Jurnalul de miercuri: "Viața dincolo de mormânt", de Scarlat Demetrescu

O carte specială, cu Jurnalul de miercuri: "Viața dincolo de mormânt", de Scarlat Demetrescu

09 Mar 2021   •   15:55
O carte specială, cu Jurnalul de miercuri: "Viața dincolo de mormânt", de Scarlat Demetrescu

Jurnalul îți oferă miercuri o carte de filosofie cerească și știință, care îți va lumina și înălța sufletul și care îți va răspunde la o mulțime de întrebări existențiale. Autorul Scarlat Demetrescu, un eminent profesor de științe naturale, este cel mai cunoscut filosof român pe tema vieții și a morții. Pe lângă numeroasele manuale de botanică și zoologie pe care le-a publicat între 1913 și 1929, Scarlat Demetrescu a scris şi cărți de factură spiritistă, din care "Viața dincolo de mormânt" este una de referinţă.

"Ca și creștinismul la începutul lui, și spiritismul în primele timpuri a fost batjocorit, calomniat, persecutat, pentru că aducea la cunoștință lucruri noi pe care știința nu le putea explica. Dar timpul își face opera lui. Omul vede, reflectează, oscilează și mai apoi se convinge. Azi aceste manifestări cuprind tot pământul. Pe când la început ele erau simple și vulgare, azi îmbracă un caracter tot mai înalt. Mediumi scriu comunicări transmise de duhuri din spațiu. Instrumente muzicale cântă fără contactul omului. Creioanele scriu singure pe hârtie, conduse de o mână nevăzută. Se aud voci din spațiu, răsună melodii sublime care par a coborî din cer, tulburând chiar și pe cei mai materialiști. În fine, în timpurile din urmă, entități din lumea invizibilă se încorporează în câte un medium adormit și comunică prin viu grai asistenților lucruri din trecut sau care se vor realiza în viitor... Închin această carte tinerelor generaţiuni, care vor ști prin ea, de unde vin, pentru ce s-au născut și unde se vor duce după moartea trupului lor” - prof. Scarlat Demetrescu.

Nu rata începând de miercuri o carte despre existenţa omului pe pământ, exclusiv cu Jurnalul, la preţul de 25 de lei cu ziar inclus!

×