x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Premii deosebite la Concursul “Martha Bibescu”

Premii deosebite la Concursul “Martha Bibescu”

de Magdalena Popa Buluc    |    25 Mai 2021   •   15:34
Premii deosebite la Concursul “Martha Bibescu”

Cu puțin timp înaintea încheierii înscrierilor la ediția a II-a Concursului Internațional de Arte plastice și literatură “Martha Bibescu”, trei parteneri puternici se alătură compeției oferind premii deosebite laureaților din acest an: Vodafone, Heidi Chocolate și Editura Polirom. 

Produsele electronice, deliciile din ciocolată și noutățile editoriale cu siguranță îi vor bucura pe cei mai valoroși participanți cu ocazia galei laureaților, care va avea loc la Palatul Mogoșoaia, în cadrul Mogoșoaia ClasicFest ediția a X a, sâmbătă 12 iunie 2021, de la ora 15. Gala laureaților va fi urmată de vernisarea expoziției celor reușite lucrări din concursul de artă plastică, expoziția fiind găzduită de Palatul Mogoșoaia și de spectacolul lectură în cadrul căruia vor fi aduse la cunoștința publicului cele mai bune creații literare participante.

Concursul “Martha Bibescu” este organizat de Centrul Cultural Palatele Brâncovenești,  Asociatia Pro Valores și Ovalsart.

Competiția cu premii deosebite se adresează iubitorilor libertății absolute reprezentată de imaginație, în încercarea de a descoperii noi talente îndrăgostite de universul culorilor, formelor, expresiilor și literelor. Ea se desfășoară exclusiv on-line, iar participanții, fără limită de vârstă, sunt împărțiți pe 3 categorii de vârstă și două mari discipline: arte plastice și literatură. Fotografiile lucrărilor (pictură, desen, tehnici mixte), creațiile literare (poezie, eseu) și documentele necesare înscrierii pot fi trimise până pe 25 mai 2021, pe adresa: concursulmarthabibescu@gmail.com.

 

Lucrările premiate în urma jurizarii realizate de nume importante ale culturii române: artistul vizual și profesorul Valeriu Mladin, curatoarea și criticul de artă Mădălina Mirea, scriitoarea Simona Antonescu, arhitectul si artistul vizual Vlad Teodorescu, jurnalistul Sebastian Crăciun vor intra în noua Galerie virtuală de pe www.asociatiaprovalores.ro și vor putea fi admirate de foarte mulți oameni, care la rândul lor se vor bucura de frumos.

 

×