x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Alec Baldwin spune cine sunt vinovații pentru incidentul mortal de pe platoul de filmare

Alec Baldwin spune cine sunt vinovații pentru incidentul mortal de pe platoul de filmare

20 Aug 2022   •   23:05
Alec Baldwin spune cine sunt vinovații pentru incidentul mortal de pe platoul de filmare

Actorul Alec Baldwin, afectat de incidentul mortal din timpul filmărilor la pelicula "Rust", spune că nu va fi nimeni inculpat dar acuză doi colegi de platou, scrie AFP:

Starul american este de părere că nu va fi nicio persoană inculpată pentru uciderea directoarei de imagine Halyna Hutchins și rănirea regizorului Joel Souza. Totodată, el a precizat că a angajat un detectiv particular pentru a cerceta cauzele producerii incidentului. 

"Cred sincer că anchetatorii vor spune că a fost un accident. Este tragic", a declarat Baldwin pentru CNN.

Cei doi au fost împușcați pe platoul de filmare din New Mexico, în octombrie 2021, de către Alec Baldwin, care este și producător al filmului, în timp ce repeta o scenă cu o armă de recuzită. 

Artistul crede că armuriera Hannah Gutierrez-Reed a fost responsabilă pentru recuzită și asistentul de regie Dave Halls care i-a înmânat pistolul. 
"Cineva a pus un glonţ real în pistol şi acea persoană ar fi trebuit să dea dovadă de discernământ. Hannah Gutierrez-Reed trebuia să verifice muniţia şi să pună gloanţe oarbe, nu ar fi trebuit să existe nicio muniţie reală pe platou. Sunt doi oameni care nu au făcut ceea ce trebuiau să facă. Nu sunt aici să spun că vreau să meargă la închisoare sau ca viaţa lor să fie un iad. Nu vreau asta, dar vreau ca toată lumea să ştie că cei doi sunt responsabili pentru ceea ce s-a întâmplat", a acuzat acesta. 

 

×
Subiecte în articol: alec baldwin rust