x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Cel de-al patrulea episod al serialului “O grămadă de caramele” scoate la iveală infidelitatea lui Emil Șerban

Cel de-al patrulea episod al serialului “O grămadă de caramele” scoate la iveală infidelitatea lui Emil Șerban

25 Sep 2017   •   18:05
Cel de-al patrulea episod al serialului “O grămadă de caramele” scoate la iveală infidelitatea lui Emil Șerban

Cel de-al patrulea episod al serialului “O grămadă de caramele”, care se va difuza în această seară, de la ora 19.00, la postul de televiziune Happy Channel, dezvăluie amănunte incredibile din viața lui Emil Șerban, interpretat de Andreas Petrescu.

 

În timp ce soția – Nora(Alina Chivulescu) este îngrijorată din cauza dispariției celor doi copii, dar și a problemelor financiare cu care se confruntă familia, Emil este preocupat de cu totul alte lucruri, inclusiv de relația pe care o are cu Paula(Andreea Ibacka).

Cel de-al patrulea episod al serialului “O grămadă de caramele”, care se va difuza în această seară (25 septembrie), de la ora 19.00, la Happy Channel, scoate la iveală amănunte incredibile din viața lui Emil și prezintă imagini incendiare cu acesta și femeia cu care are o relație paralelă.  

Doamne, cât te iubesc! Tu dai un sens vieții mele, știi?”, este declarația pe care i-o face Emil Paulei.

Tu dai cu tesla în viața mea!”, îi răspunde ea.

În episodul din această seară, telespectatorii îl vor cunoaște mai bine pe Emil, dar și pe Paula, alături de care el își construiește noi planuri de viitor, în timp ce familia lui trece prin clipe grele.

În fiecare luni și marți, de la ora 19.00, la Happy Channel, telespectatorii pot urmări cea mai nouă producție realizată de Ruxandra Ion, “O grămadă de caramele”, singurul serial din România filmat integral cu telefonul mobil. Fii cu ochii pe Happy!

×