x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film George Clooney va regiza un remake în engleză al serialului francez de spionaj "The Bureau"

George Clooney va regiza un remake în engleză al serialului francez de spionaj "The Bureau"

de Redacția Jurnalul    |    07 Feb 2023   •   23:50
George Clooney va regiza un remake în engleză al serialului francez de spionaj "The Bureau"

Starul hollywoodian George Clooney va regiza un remake în limba engleză al serialului francez de succes de spionaj "The Bureau".

Noua versiune a thriller-ului care l-a avut inițial în rolul principal pe Mathieu Kassovitz se va numi "The Department" și va începe producția în acest an, a anunțat postul american Showtime.

Acesta l-a comparat cu "Homeland", un alt serial de spionaj de succes care a amestecat spionajul și geopolitica.

"La fel cum a ridicat spionajul global la noi culmi, va duce telespectatorii și mai adânc într-o lume a intrigilor și subterfugiilor, cu personaje complicate care se luptă cu proprii demoni", a declarat Chris McCarthy, șeful Showtime.

"The Bureau" a fost un mare succes internațional pentru producătorul francez Canal+, vândut în peste 100 de țări și lăudat chiar și de către agenția de spionaj din Franța în viața reală, DGSE, pentru realismul său.

Lansat în 2015 de Eric Rochant, cel de-al cincilea și ultimul sezon a fost supervizat de regizorul premiat Jacques Audiard, cunoscut pentru filme precum "Un profet" și "Frații Sisters".

Clooney a regizat anterior adaptarea în serie limitată a "Catch-22" în 2019. De asemenea, a regizat mai multe filme, printre care "The Monuments Men" (2014) și "The Midnight Sky" (2020).

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: george clooney thriller