x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Frozen Dusk live

Frozen Dusk live

de Alex Revenco    |    23 Ian 2008   •   00:00
Frozen Dusk live

METAL SIMFONIC  -  În deschidere la show-ul Amorphis & Haggard
Formaţia românească de metal simfonic Frozen Dusk va cânta în deschiderea concertului susţinut de Amorphis şi Haggard în Bucureşti la 9 fe-bruarie, de la ora 19:00, la Romexpo, Pavilion 18. Amănunte despre acest concert pe site-ul www.artmania.ro. VIDEO



METAL SIMFONIC  -  În deschidere la show-ul Amorphis & Haggard
Formaţia românească de metal simfonic Frozen Dusk va cânta în deschiderea concertului susţinut de Amorphis şi Haggard în Bucureşti la 9 fe-bruarie, de la ora 19:00, la Romexpo, Pavilion 18. Amănunte despre acest concert pe site-ul www.artmania.ro.


"Este o onoare pentru noi să urcăm pe scenă în deschiderea acestui eveniment, mai ales că toţi membrii grupului Frozen Dusk au o admiraţie deosebită atât pentru Amorphis, cât şi pentru Haggard...", spune Adina, solista trupei Frozen Dusk. Formaţia a luat fiinţă în vara anului 2002, la iniţiativa lui Ştefan Mustaţă (compozitor, textier, chitarist) şi Adina Băjenică, solistă. Despre Adina se spune că are o voce cu un timbru autentic de mezzo soprană, plus o intensitate specială.


CANTO & ROCK. De-a lungul anilor s-a clasat pe primele locuri la cele mai importante concursuri de canto din România, intrând şi în topul celor mai bune voci feminine din rock, organizat de Radio3net. În 2003 Frozen Dusk a înregistrat primul demo, urmat de concerte cu formaţii consacrate din România, precum Iris sau Vama Veche. Anul următor, formaţia a organizat festivalul "Steel Stage" (cu Thunderstorm, Graven, Hathor, Kratos...), iar în noiembrie 2006 au fost cooptaţi Eugen Diac "Felix" (bass) şi Marcel Moldovan (tobe). Biletele la concertul din 9 februarie costă 75 de lei şi se găsesc în reţeaua Diverta din întreaga ţară, la Muzica, pe www.tic-ketpoint.ro şi www.bilete.ro.


HAGGARD, ÎN CLUB A. Diseară, de la ora 22:00, sub egida Rockultura prezentată de Lenţi Chiriac, în Club A va fi de vizionat DVD-ul "Awaking The Gods... Live in Mexic" al grupului Haggard, după vizionare rockoteca continuând până la 5:00 dimineaţa.
 

×
Subiecte în articol: cultura frozen dusk