x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Info

Info

22 Apr 2005   •   00:00


  • 23 aprilie 2005
  • Bobby McFerrin a cam uitat de sfatul sau muzical, conform caruia toata lumea ar trebui sa nu isi faca griji si sa fie fericita, in momentul in care s-a enervat la culme in timpul unei excursii in Mexico City/Mexic. Interpretul piesei "Don’t Worry, Be Happy" a ajuns in Mexico in aceasta saptamana pentru a pregati o serie de concerte, dar i-au fost pierdute bagajele.

    "De ce ar trebui ca lumea sa fie fericita acum? Imaginati-va ca tocmai mi-au pierdut toate bagajele. Incerc sa le gasesc, asa ca nu ma intereseaza de restul lumii", a spus Bobby McFerrin. El a mai adaugat ca, decat sa se enerveze si mai tare, va folosi muzica pentru a se calma. "Muzica este o activitate terapeutica, dar si una mistica", a mai spus solistul.

    Chris Martin a dezvaluit ca trupa sa, Coldplay, a fost influentata foarte mult de formatia norvegiana A-Ha.

    Solistul, care se pregateste pentru lansarea celui de-al treilea album al trupei Coldplay, intitulat "X&Y", spune ca a redescoperit recent muzica celor de la A-Ha.

    "Eram in Amsterdam si am inceput sa ascult primul album al trupei A-Ha. Atunci mi-am amintit cat de mult imi placea. Este un material foarte bun", a spus Chris Martin intr-un interviu acordat pentru Virgin Radio in Marea Britanie.

    "Toata lumea ne intreaba care a fost sursa noastra de inspiratie, ce am incercat sa imprumutam si de la cine, dar eu am ajuns la concluzia ca ar trebui sa mentionez in raspuns trupa A-Ha", a mai spus Chris Martin.

    Whitney Houston a terminat tratamentul de dezintoxicare, efectuat intr-o clinica din Antigua/Insulele Caraibe, la mai putin de o luna dupa ce a primit ordinul judecatoresc in acest sens. Solista a parasit clinica Crossroads Clinic, aflata in proprietatea cantaretului Eric Clapton, in cursul zilei de marti, 19 aprilie 2005. Motivul pentru care Whitney Houston a primit un ordin judecatoresc de a se interna intr-o clinica de dezintoxicare nu va fi facut public, la fel si numele persoanei care l-a emis.
    ×
    Subiecte în articol: cultura