x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Info

Info

15 Apr 2005   •   00:00


  • 16 aprilie 2005
  • Membrii formatiei Rolling Stones se pregatesc pentru ultimul lor turneu mondial. Acesta va debuta in luna august la Boston si se va incheia la Londra. In urma cu 43 de ani, cei de la Rolling Stones sustinusera primul lor concert in capitala britanica. Mick Jagger si Keith Richards, ambii in varsta de 61 de ani, Charlie Watts, in varsta de 63 de ani, si Ronnie Wood, in varsta de 57 de ani, vor fi primii care vor inaugura noul Stadion Wembley, in vara anului 2006.

    Nick Lachey, fost component al trupei 98 Degrees, este din ce in ce mai nervos pe presa, din cauza zvonurilor conform carora casnicia sa cu solista pop Jessica Simpson este pe sfarsite. Cei doi s-au casatorit in urma cu trei ani (2002), iar in ultimele saptamani au incercat sa puna capat zvonurilor din presa de scandal. Nick este acum curios cand se va termina totul. "Este mai enervant decat orice. Prietenii si familia citesc aceste articole si se intreaba daca este adevarat. Suntem surprinsi de cat de mult dureaza aceste zvonuri. Orice ai face, oamenii vor interpreta mereu gresit ceea ce spui", a declarat Nick Lachey.

    Formatia Depeche Mode inregistreaza in prezent intr-un studio din Santa Barbara/California/SUA un nou album. Titlul noului material nu a fost ales deocamdata, dar se stie ca va fi lansat in aceasta toamna. "Este o senzatie speciala sa ne aflam in studio si toti suntem multumiti de noul nostru material", a declarat solistul formatiei, Dave Gahan. Cel mai recent album al trupei, "Exciter", a fost lansat in anul 2001.

    Kylie Minogue are un nou hobby, acela de a canta la tobe. Solista a declarat intr-un interviu acordat revistei Time Out ca bateristul trupei care o acompaniaza in cadrul turneului Showgirl ii preda lectii de percutie. Kylie a mai spus ca intentioneaza sa se casatoreasca cu actualul ei iubit, Olivier Martinez, si sa aiba copii, dar numai "la momentul potrivit". Ea a spus ca Olivier a sustinut-o in tot ceea ce a facut, adaugand: "A venit la primele doua concerte din Los Angeles. A fost minunat sa il am aproape. Ma sustine foarte mult". Totodata, Kylie a spus ca turneul Showgirl ar putea fi si ultimul din cariera ei. "Cred ca publicul este foarte pretentios in cadrul unui turneu cu cele mai bune piese. Nu ma vad facand inca o data asa ceva", a spus Kylie Minogue.

    ×
    Subiecte în articol: cultura