x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Info

Info

08 Apr 2005   •   00:00


  • 9 aprilie 2005
  • Shakira isi va lansa noul album in luna mai, la patru ani dupa aparitia anteriorului material discografic, intitulat "Laundry Service". In total, cantareata a scris aproape 60 de piese, jumatate in limba engleza si jumatate in spaniola. Un zvon potrivit caruia Carlos Santana a participat la una dintre piese circula acum pe Internet. Artista va inregistra un cantec cu interpretul spaniol Alejandro Sanz, care pregateste un proiect in limba engleza.

    Mariah Carey a pozat sumar imbracata pentru revista americana FHM. In cadrul unui interviu acordat revistei, solista vorbeste despre debutul sau in lumea muzicii si despre cum a ajuns, ulterior, una dintre cantaretele cu un numar impresionant de discuri vandute. Artista, in varsta de 35 de ani, vorbeste, de asemenea, despre sumele enorme de bani pe care le-a castigat in cariera sa, precum si despre barbatii din viata ei.

    Patru fotografii ale trupei U2 prezentate in premiera nu si-au gasit cumparatori in cadrul unei licitatii care a avut loc marti seara, 5 aprilie 2005, in Dublin, Irlanda. Pozele, realizate de fotograful olandez Anton Corbijn, ar fi trebuit sa fie vandute cu suma de 12.000 de euro, dar pretul nu a ajuns nici macar la 8.000 de euro pe bucata. Desi licitatia a fost promovata intens in presa in ultimele saptamani, cea mai mare suma licitata a fost de 7.700 de euro.

    Un videoclip prin intermediul caruia Jamelia ar fi fost prezentata ca sustinatoare a unei bande armate s-a dovedit a fi un fals. Noul promotional al trupei Burger Bar Boys includea imagini in care Jamelia imita cum trage cu pistolul, desi nu avea o arma asupra ei. Se pare ca trupa Burger Bar Boys are legatura cu banda inarmata cu acelasi nume din Birmingham, Marea Britanie, care se face raspunzatoare pentru asasinarea a doi oameni in prima zi a anului 2003. Un purtator de cuvant al Casei de discuri Parlophone, la care este semnata Jamelia, a declarat pentru cotidianul britanic The Mirror: "Jamelia a fost distrusa cand a aflat ca ar putea fi prezentata ca sustinatoare a folosirii armelor. A fost extrem de ingrijorata".

    Gala din acest an a MTV Video Music Awards va avea loc din nou in Miami. Spectacolul va avea loc la data de 28 august la American Airlines Arena, au anuntat oficiali ai MTV marti, 5 aprilie 2005. Carlos Alvarez, primarul districtului Miami-Dade, si-a dat deja acordul pentru organizarea pentru a doua oara a galei MTV in Miami. Gazda ceremoniei, cei care vor sustine recitaluri si, bineinteles, nominalizatii vor fi anuntati in lunile urmatoare. Anul trecut (2004) a fost pentru prima data cand premiile MTV Video Music s-au decernat in alt oras decat New York sau Los Angeles.

    ×
    Subiecte în articol: cultura