x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Info

Info

01 Apr 2005   •   00:00


  • 2 aprilie 2005
  • JAMELIA a cheltuit nu mai putin de 45.000 de lire sterline pentru a-si cumpara o masina, la numai cateva ore dupa ce si-a luat permisul de conducere. Se pare ca solista a platit 635 de lire sterline pentru un curs auto intensiv de numai cinci zile si a trecut testul fara probleme.

    BRIAN MCFADDEN i-a interzis iubitei sale, solista pop Delta Goodrem, sa pozeze in lejerie intima. Fostul component al trupei Westlife a luat atitudine dupa ce a aflat ca iubita sa punea la cale o campanie publicitara destul de provocatoare pentru noua sa colectie de lenjerie intima. Conform cotidianului britanic Daily Mirror, Brian a considerat ca o astfel de miscare ar fi distrus imaginea Deltei de "fata cuminte".

    Trupa PET SHOP BOYS va lansa la data de 25 aprilie compilatia "Back To Mine".

    Noua lansare va marca aparitia in premiera pe doua discuri a compilatiei realizate anterior de artisti precum Underworld, Death In Vegas sau Tricky.

    Cum este si normal, un disc este compilat de Chris Lowe, care si-a descris piesele alese ca fiind "cantece despre dragoste, prietenie, sex, religie, speranta si disperare", iar al doilea disc este compilat de Neil Tennant, ale carui piese pot fi ascultate "tarziu in noapte".

    In alta ordine de idei, trupa Pet Shop Boys lucreaza la un nou album de studio, care ar putea fi lansat in primavara anului viitor (2006).

    Totodata, Pet Shop Boys pregateste si coloana sonora a filmului "Battleship Potemkin", care va avea premiera in acest an.

    Fanii lui USHER vor avea de acum sansa sa interactioneze cu acesta, dar numai la Muzeul Figurilor de Ceara Madame Tussaud’s din New York/Statele Unite ale Americii. Din cate se pare, statuia de ceara a lui Usher va avea cateva "calitati" interactive. Exponatul este imbracat intr-o camasa alba, cu jacheta si are pe cap o sapca cu initiala "U". Locul unde este instalata statuia seamana mai mult cu un studio de inregistrari. In momentul in care vizitatorii se apropie, se aprind multe lumini colorate, iar din sistemul audio se aud cateva dintre hiturile lui Usher.

    ×
    Subiecte în articol: cultura