x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Info

Info

25 Mar 2005   •   00:00

26 MARTIE 2005
JULIO IGLESIAS intentioneaza sa rezilieze contractul cu casa de discuri Sony Music, cu care a lucrat de la inceputul carierei sale, motivand ca aceasta companie nu ii mai acorda atentie. Aceasta ruptura ar putea conduce la grave conflicte, deoarece casa de discuri detine un catalog al melodiilor cantaretului. Purtatorul de cuvant al casei de discuri a asigurat ca se va face tot posibilul pentru a-l impiedica pe Iglesias sa ia o astfel de hotarare. In prezent, Iglesias trebuie sa isi relanseze cariera muzicala, deoarece melodiile sale nu s-au mai clasat de mult timp pe primele locuri in topuri, iar discurile sale nu se mai vand ca pana acum, cu toate ca in timpul turneelor sale mondiale salile de spectacole sunt inca pline.

MARIAH CAREY a declarat ca si-a dat seama de greseala facuta, casatorindu-se cu Tommy Mottola. Solista a marturisit ca fericirea sa dupa spectaculoasa nunta din 1993, a fost de scurta durata, iar luna de miere a petrecut-o in mare parte singura. Carey sustine ca inca nu a uitat momentele dificile ale casniciei sale cu un fost manager al companiei de discuri Sony.

50 CENT a acuzat presa internationala ca s-a concentrat prea mult pe trecutul sau violent, declarand ca acum este un bun model pentru tineri. Dupa cum se spune, 50 Cent a fost dealer de droguri si a fost impuscat de noua ori intr-un schimb de focuri dintre bande rivale. Totusi, 50 Cent, al carui nume real este Curtis Jackson, doreste ca acum presa sa se concentreze pe realizarile sale, insistand ca este un bun exemplu.

GWEN STEFANI pregateste reunirea formatiei No Doubt, punand astfel capat zvonurilor conform carora s-ar gandi sa paraseasca trupa in favoarea unei cariere solo. Solista a decis sa acorde mai multa atentie unei cariere solo, dupa ce ea si colegii sai au decis sa ia o pauza, insa ziarele au inceput imediat sa speculeze pe seama posibilitatii ca Stefani sa fi parasit pentru totdeauna formatia. Cu toate acestea insa, Stefani asteapta cu nerabdare sa se intoarca alaturi de vechii sai colegi.

×
Subiecte în articol: cultura