x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Shakira vine în România cu profu' de franceză

Shakira vine în România cu profu' de franceză

de Oana-Maria Baltoc    |    04 Mai 2011   •   13:40

Se pun la punct ultimele detalii pentru ca diva columbiană să se simtă "ca acasă" în scurtul timp pe care îl va petrece în România.

Astfel, pentru a crea o ambianţă plăcută, cabina artistei va fi decorată cu mobilier de colecţie, lucrat manual: o canapea mare, umplută cu puf de gască, două măsuţe de cafea din lemn indian de sheesham (de trandafir indian), scaune din acelaşi material şi o oglindă marocană.

Din cabina vedetei nu vor lipsi platourile cu mandarine, mango, banane, pepene, prune şi piersici, micile gustări, chipsuri şi bomboane asortate, precum şi ceaiuri de diferite arome, răcoritoare dietetice, apă plată şi bere românească.

Echipa cu care Shakira va ajunge la Bucureşti este alcătuită din peste şaptezeci de persoane, printre care cei 8 membri ai bandului, 2 dansatore şi un coregraf, make-up artistul şi stilistul personal, şi un profesor de franceză ce o însoţeşte la majoritatea concertelor sale.
Cinci membri din staff-ul cântăreţei sunt vegetarieni, aşa că nu vor lipsi preparatele de acest tip.

Pregătirile pentru concertul de sâmbătă au intrat deja în linie dreaptă, Piaţa Constituţiei fiind închisă în vederea amenajării zonei de concert. Pe 7 mai, accesul publicului în zona de concert se va face începând cu orele 17:00, fie prin Bd. Libertăţii dinspre Calea 13 Septembrie, fie prin Bd. Libertăţii dinspre Naţiunile Unite.

×