x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica A mai rămas o săptămână până la District23, cel mai mare festival din Timișoara!

A mai rămas o săptămână până la District23, cel mai mare festival din Timișoara!

de Magdalena Popa Buluc    |    09 Iun 2023   •   18:15
A mai rămas o săptămână până la District23, cel mai mare festival din Timișoara!

În numai 7 zile District 23, festivalul format din unirea a trei festivaluri timișorene: Flight Festival, VEST FEST și Magnetic, își vă deschide porțile pentru publicul larg.

Un line-up artistic impresionant, din mai multe zone muzicale, cu artiști precum: Rag'N'Bone Man, B.U.G. Mafia, Hedex, Nane, Clean Bandit, Subcarpati, Camo & Krooked, Tom Odell, Delinquent Habits, The Prototypes și mulți alții care vor acoperi genuri precum: pop-rock, hip-hop, drum & bass, trap, chiar și muzică retro care vă avea o scenă dedicată în totalitate, este principalul atuu al District23.

Festivalul se vă desfășura în intervalul 16:00 - 05:00 vineri și 14:00 - 05:00 sâmbătă și duminică.

Pe lângă muzica diversă, cu artiști consacrați la nivel internațional și national, festivalul vă beneficia de multe activități și zone specifice precum: zonă dedicată copiilor, zone de ateliere de făurit caval sau instrumente tradiționale, ateliere de rime și improvizație, zonă de junglă urbană sau piscină supraterana, activități precum zboruri cu avionul, ridicări cu balonul cu aer cald sau roata panoramică instalată în perimetrul festivalului.

Zona culinara vă cuprinde nu mai puțîn de 25 de truck-uri de mâncare, oferind o diversitate culinară pe gustul oricărui participant.

Zona VIP elevată, administrată de Fratelli, vă oferi o experiență premium participanților, oferind o vizibilitate de la înălțime a întregii zone de festival, cât și un after party specific Fratelli Timișoara.

Accesul către festival și din festival către oraș vă fi asigurat atât cu autobuz supraetajat, cât și cu mijloacele de transport în comun, puse la dispoziție în baza parteneriatului cu STPT, curse care vor fi gratuite pentru participanții la festival.

District23 este evenimentul ce a unit unele dintre cele mai importante festivaluri din Timișoara, în anul în care orașul este Capitala Europeană a Culturii, cu scopul de a crea un eveniment măreț, ce se întâmplă o singură dată.

 

×
Subiecte în articol: District23 Rag'N'Bone Man