x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Reacția lui Britney Spears după anunțul divorțului: Nu mai puteam suporta durerea

Reacția lui Britney Spears după anunțul divorțului: Nu mai puteam suporta durerea

de Redacția Jurnalul    |    19 Aug 2023   •   16:40
Reacția lui Britney Spears după anunțul divorțului: Nu mai puteam suporta durerea

Britney Spears a avut prima reacţie după ce Sam Asghari a anunțat divorțul de artistă. Aceasta a spus că, pe Instagram, că nu este treaba nimănui ce se întâmplă între ea și Sam, însă menționează că „nu mai putea suporta durerea”.

După cum toată lumea știe, Hesam și cu mine nu mai suntem împreună ... 6 ani este o perioadă lungă de timp pentru a fi cu cineva, așa că, sunt puțin șocată, dar ... nu sunt aici pentru a explica de ce, pentru că, sincer, nu este treaba nimănui!!! Dar, sincer, nu mai puteam suporta durerea!!!”, spune Britney Spears într-o postare pe Instagram.

Aceasta afirmă că a primit multe mesaje de la prieteni, „care îmi topesc inima”.

„Am jucat tare mult prea mult timp și Instagram-ul meu poate părea perfect, dar este departe de realitate și cred că știm cu toții asta!!! Mi-ar plăcea să îmi arăt emoțiile și lacrimile despre cum mă simt cu adevărat, dar nu știu de ce a trebuit mereu să îmi ascund slăbiciunile!!!! Dacă nu aș fi fost soldatul puternic al tatălui meu, aș fi fost trimisă în locuri unde să fiu reparată de medici !!! Dar atunci am avut cea mai mare nevoie de familie!!! Trebuie să fii iubit necondiționat... nu cu condiții!!!! Așa că voi fi cât de puternică voi fi și voi face tot ce pot!!! Și chiar mă descurc al naibii de bine!!! Oricum o zi bună și nu uitați să zâmbiți!!!”, mai scrie Britney Spears.

Soțul lui Britney Spears, Sam Asghari, a declarat că cei doi au decis să pună capăt „călătoriei împreună” după 14 luni de căsnicie, potrivit BBC.

În cererea de divorț depusă miercuri și consultată de BBC sunt menționate „diferențe ireconciliabile” între Asghari, în vârstă de 29 de ani, și Spears, în vârstă de 41 de ani.

Cuplul s-a logodit în septembrie 2021 și s-a căsătorit într-o ceremonie restrânsă, dar plină de vedete, în iunie 2022.

Zvonuri despre luptele lor conjugale au fost relatate în tabloidele americane în acest an.

Într-o postare pe Instagram, Sam Asghari a spus „După 6 ani de dragoste și angajament unul față de celălalt, eu și soția mea am decis să ne încheiem călătoria împreună. Ne vom păstra dragostea și respectul pe care ni le purtăm unul altuia și îi doresc tot ce e mai bun întotdeauna”

 

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: britney spears divort reactie