x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Canzonete fermecătoare şi momente de Jazz spectaculoase la Palatul Bragadiru

Canzonete fermecătoare şi momente de Jazz spectaculoase la Palatul Bragadiru

de Magdalena Popa    |    21 Aug 2024   •   22:00
Canzonete fermecătoare şi momente de Jazz spectaculoase la Palatul Bragadiru

Calendarul muzical al Palatului Bragadiru include în această săptămână două evenimente foarte antrenante: De la Napoli în micul Paris vă invită într-un voiaj muzical plin de refrene celebre, tenorul Ştefan von Korch şi acordeonistul Emy Drăgoi.

Cei doi vor crea o atmosferă efervescentă cu refrene ca ca “O Sole Mio”, “Santa Lucia” sau “Funiculi Funicula”, pe 22 August, de la ora 20.00. Iar printre captivate acorduri de jazz şi momente de improvizaţie spectaculoase va purta publicul pe 23 August trupa THQ. 

Din Napoli în Micul Paris – ȘTEFAN von KORCH

Data: 22 August, ora 20:00

Joi, 22 august, Grădina Urbană a Palatului Bragadiru va fi învăluită în farmecul canzonetelor napoletane și al cântecelor tradiționale italiene, interpretate de tenorul Ștefan von Korch și acordeonistul Emy Drăgoi. Secvențe muzicale pline de vivacitate și culoare vor transpune publicul în atmosfera autentică a Italiei, oferind o seară de neuitat, plină de bună-dispoziție și bucurie.

THQ Jazz Concert

Data: 23 august, ora 20:00

THQ, un band de jazz tânăr și plin de entuziasm, va urca pe scena Grădinii Urbane a Palatului Bragadiru pentru a oferi un concert memorabil. Alături de invitatul special Sebastian Mihai, un vocalist extrem de talentat, formația promite un spectacol de jazz autentic, plin de spontaneitate și pasiune. Publicul va avea ocazia să se bucure de interpretări de standarde jazz și compoziții proprii, într-o atmosferă relaxată și prietenoasă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×