x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Concertul de la Viena în memoria lui Michael Jackson a fost amânat pentru iunie 2010

Concertul de la Viena în memoria lui Michael Jackson a fost amânat pentru iunie 2010

11 Sep 2009   •   00:00

Concertul în memoria lui Michael Jackson, care urma sã aibã loc la Viena, la 26 septembrie, a fost amânat pentru iunie 2010 şi va avea loc la Londra, au anunţat organizatorii concertului, informeazã Mediafax, citând AFP.

"Este foarte greu sã punem la punct toate detaliile pentru acest concert, pentru care am fi avut nevoie, în mod normal, de şase luni", a declarat Georg Kindel, directorul societãţii World Tribute, coorganizatorul evenimentului alãturi de Jermaine Jackson, unul dintre fraţii regretatului Michael Jackson.

Georg Kindel a explicat cã, din cauza intervalului prea scurt avut la dispoziţie, organizatorii au decis sã reprogrameze spectacolul pentru prima jumãtate a lunii iunie, în 2010. În plus, concertul nu va mai avea loc la Viena, ci la Londra.

Evenimentul de la 26 septembrie ar fi trebuit sã includã, printre altele, şi un duet inedit realizat cu ajutorul tehnologiei moderne, în care Michael Jackson ar fi apãrut cântând alãturi de fratele lui, Jermaine.

Concertul de la Viena era programat sã aibã loc pe peluza Palatului imperial Schönbrunn, estimându-se cã la el ar fi urmat sã asiste circa 65.000 de spectatori. Potrivit organizatorilor, concertul ar fi urmat sã fie televizat şi ar fi putut fi urmãrit de aproximativ un miliard de telespectatori. Organizatorii au confirmat, joi, cã Mary J. Blige, Chris Brown şi Natalie Cole şi-au anulat recitalurile din cadrul evenimentului.

Michael Jackson a încetat din viaţã pe 25 iunie, în Los Angeles, la vârsta de 50 de ani, în urma unei supradoze de medicamente. Poliţia americanã a calificat moartea sa drept "omucidere".

×
Subiecte în articol: muzica