x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Fără aparate foto sau video la Guns!

Fără aparate foto sau video la Guns!

de Alex Revenco    |    17 Sep 2010   •   00:00
Fără aparate foto sau video la Guns!

Dacă până acum eram obişnuiţi să nu mergem la concerte cu aparate (foto sau video) "profesionale", managementul Guns N' Roses transmite publicului din România că intrarea e interzisă cu orice fel de aparate!

Organizatorii concertului, D&D East Entertainment au trimis un comunicat din care spicuim: "Pentru confortul participanţilor la concertul de la 21 septembrie şi bunul mers al evenimentului, recomandăm publicului să vină cât mai devreme la spectacol, pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare. Porţile se deschid la ora 17:00, urmând ca Danko Jones să urce pe scenă la ora 19:00, iar Guns N'Roses la ora 20:30. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugaţi să aibă asupra lor şi un act de identitate valid.

După acces, participanţii vor primi brăţări... ce nu pot fi înstrăinate şi nu sunt transmisibile. Accesul publicului se va face prin intrarea dinspre Piaţa Presei Libere, iar pentru spectatorii care vin la concert cu maşina personală, accesul se va face prin parcarea B a complexului Romexpo, unde parcarea e cu plată. Ca de obicei, lista obiectelor interzise conţine: umbrele, sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, parfumuri, scaune, arme, lanţuri, obiecte periculoase, băuturi sau mâncare. În caz de ploaie, vă rugăm să folosiţi pelerine".

×
Subiecte în articol: muzica