x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica FreeStay cântă la Slash Warm-up Party

FreeStay cântă la Slash Warm-up Party

de Alex Revenco    |    10 Ian 2013   •   18:06
FreeStay cântă la Slash Warm-up Party

Joi, 17 ianuarie, Phoenix Entertainment, organizatorul concertului Slash feat. Myles Kennedy and the Conspirators, a pregătit o surpriză fanilor. La Hard Rock Cafe, începând cu ora 19.00, trupele  FreeStay (foto), Pseudonoise şi C.O.D. vă vor introduce în spiritul concertului din 5 februarie, interpretând mai multe piese din repertoriul celebrului chitarist, din 'perioadele' Guns N' Roses şI Velvet Revolver.

Mai mult, la Warm-up Party Slash va fi atribuit, prin tragere la sorţi, un autograf original al artistului iar participanţi vor fi cei care şi-au luat bilete la concertul de la Sala Palatului. La Slash Warm-up Party, intrarea este 50 de lei (loc la masă), 25 de lei (în picioare) în timp ce posesorii de bilete la concert au intrarea gratuită. FreeStay este proiectul muzical al lui Florin Ristei (alături de Şerban Niculae, Alin Teodorescu, Alin Ilieş, Mihai Toganel şi Vladimir Grafu)  care a revenit pe scenă după succesul din anul 2000 cu trupa AMICI. Pseudonoise este o trupă de alternative rock din Bucureşti care are în repertoriu, în mare parte, coveruri celebre iar C.O.D. este un grup post- grunge format în 2003, la Târgovişte. 

Cu puţin timp înainte de închiderea ediţiei, am aflat de la Organizatori că, categoria de bilete VIP pentru concertul Slash feat. Myles Kennedy and The Conspirators este epuizată! Astfel, capacitatea Sălii Palatului va deveni în curând insuficientă pentru fanii chitaristului american, concertul anunţându-se a fi, pe lângă extraordinar, şi sold-out.

Unul dintre cei mai bine cotaţi chitarişti din lume, Slash, vine pentru prima dată în România, într-un spectacol exploziv, ce va degaja energie rock’n’roll  la Sala Paltului, pe 5 februarie. Aflat în turneu de promovare a celui mai nou album, “Apocalyptic Love”, considerat revelaţia anului 2012 în materie de muzică rock, Slash va încânta publicul şi cu piese din repertoriul legendarei formaţii Guns N’ Roses, dar şI din alte proiecte personale, precum Slash’s Snakepit şI Velvet Revolver.)

×
Subiecte în articol: FreeStay