x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Gașca Zurli s-a desființat. Trei membri ai trupei și-au anunțat plecarea

Gașca Zurli s-a desființat. Trei membri ai trupei și-au anunțat plecarea

de Redacția Jurnalul    |    07 Mar 2024   •   20:15
Gașca Zurli s-a desființat. Trei membri ai trupei și-au anunțat plecarea

Gașca Zurli ar fi trebuit să aniverseze 18 ani de la înființare însă trei membri ai trupei și-au anunțat brusc plecarea.

Vero Căliman, cunoscută drept „Fetiței Zurli”, a spus prima că pleacă din proiectul fondat de Mirela Retegan, urmată de Ionuț Varodi și Răzvan Marina.

Aceștia au transmis mesaje că doresc o schimbare. 

Vero Căliman spune că este momentul să își dedice timpul unor alte proiecte de suflet, care să reflecte mai degrabă latura femeii mature din ea decât cea a „Fetiței Zurli”.

Ionuț Varodi, cunoscut pentru rolul „Bucătarașului Lulu”, vrera să se dedice unui vis mai vechi, o dorință care a început să prindă contur tot mai mult în prezent.

În urmă cu două zile, Vero Căliman și Ionuț Varodi afirmă că au renunțat la Gașca Zurli, ieri, iar Răzvan Marina a mărturisit că își dorește o schimbare în viața lui. A fost, pentru 13 ani, membru al acestui proiect dar a spus că vrea să se concentreze pe cariera din lumea actoriei.

Răzvan Marina a fost cunoscut drept Truli sau Tura Vura, roluri despre care spune că le-a acceptat cu drag. În mesajul postat pe Facebook, Răzvan Marina a mai dat de înțeles că au fost și câteva momente mai dificile, care ar fi jucat un rol important în luarea deciziei de a se retrage din Gașca Zurli, notează spynews.ro.

×
Subiecte în articol: gasca zurli copii