x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Grav bolnav, Justin Bieber anulează întregul turneu mondial

Grav bolnav, Justin Bieber anulează întregul turneu mondial

de Redacția Jurnalul    |    02 Mar 2023   •   09:15
Grav bolnav, Justin Bieber anulează întregul turneu mondial
Sursa foto: Hepta

Justin Bieber anulează toate datele rămase din turneul său mondial, după diagnosticul de sindrom Ramsay Hunt.

Cântărețul în vârstă de 29 de ani a amânat turneul de mai multe ori, anunțându-și fanii, vara trecută, că suferă de paralizie facială, după ce a fost diagnosticat cu sindromul Ramsay Hunt (RHS).

El a declarat în septembrie 2022 că a vrut să facă din "sănătatea sa o prioritate".

Pagina oficială de Twitter a turneului a postat marți un anunț potrivi căruia deținătorii de bilete vor primi automat o rambursare, relatează BBC.

Canadianul trebuia să susțină concerte în SUA, Australia și Europa, inclusiv o dată la Manchester, programată inițial pentru această sâmbătă (4 martie).

Cu toate acestea, unii dintre fanii săi și-au exprimat anterior consternarea cu privire la faptul că nu au primit rambursări pentru datele amânate din cadrul turneului, care s-a încheiat și care ar fi avut încasări de 55 de milioane de dolari (46 de milioane de lire sterline).

RHS apare atunci când un focar de herpes zoster afectează nervul facial de lângă urechi, ceea ce duce la paralizia unor părți ale feței.

Nu poate fi transmisă de la o persoană la alta, dar este o complicație a zonei zoster, care este legată de virusul varicelei pe care mulți oameni îl pot contracta când sunt copii.

Potrivit organizației caritabile Facial Palsy UK, dacă sistemul imunitar devine deficitar și este mai puțin capabil să lupte împotriva infecțiilor, organismul poate deveni vulnerabil la o reactivare a virusului varicelei. Stresul este adesea un factor declanșator, deoarece poate slăbi sistemul imunitar, iar persoanele stresate sunt mai predispuse să sufere de infecții.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×