x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Rezident EX va filma un clip cu noul solist vocal

Rezident EX va filma un clip cu noul solist vocal

19 Iun 2014   •   18:04
Rezident EX va filma un clip cu noul solist vocal
Sursa foto: {Ihr Name}

Rezident EX, câştigător al premiilor “Maximum Rock Awards 2013” la categoriile  “Cel mai bun album al anului” şi “Best Rock Band”, a anunţat că Sebastian Simonis este noul solist vocal al grupului.

Iată ce a spus Tavi Iepan: “Suntem bucuroşi să vă prezentăm una dintre cele mai bune voci rock din România. În urma anunţului nostru, am primit foarte multe solicitări şi căutarea noului solist vocal s-a transformat într-un casting naţional. După o primă fază de selecţie au urmat imprimări, audiţii şi, în final, au rămas câteva voci excepţionale, fiecare cu un mare potenţial. Alegerea noastră a fost Sebastian, pentru că interpretarea, timbrul vocal, personalitatea şi prezenţa lui scenică se potrivesc perfect cu ce facem noi şi sunt garanţia că în continuare concertele şi imprimările Rezident EX îşi vor păstra nivelul şi intensitatea cu care a fost obişnuit publicul nostru. În momentul de faţă, ne aflăm în faza de pregătire a materialului pentru un nou album, ce va fi gata primăvara viitoare, iar in luna iulie vom fi în România pentru filmarea unui videoclip”. Chris Podratzky a declarat: “Seba m-a cucerit de la început, prin modestie şi prin felul său direct şi deschis. Mă gândeam: dacă şi cântă la fel, este exact omul pe care-l căutăm. Şi aşa a şi fost, la repetiţii nu a trebuit să-i explici nimic, a venit pregătit. Sună proaspăt, cu şi atitudinea care trebuie. Nota 10”.

Sebastian Simonis a activat în grupul Blind Spirits, înfiinţat în 2003. Între 2010 şi 2011 s-a mutat la Londra, după care, revenit la Bucureşti reactivează Blind Spirits. După  lansarea albumului “Trapped in reality” (aprilie 2012) urmează o nouă despărţire cauzată de “divergenţe de opinie, probleme financiare şi erodarea  legaturii dintre componenţii trupei”. Iată declaraţia lui Sebastian: “Sunt extraordinar de fericit că voi cânta alături de aceşti muzicieni consacraţi. Este o onoare pentru mine să primesc încrederea lor, aştept cu nerăbdare imprimările pentru noul album şi cu bucurie întâlnirea cu publicul.”

×
Subiecte în articol: Rezident Ex