x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Shakira: Cântecele mele, cea mai bună terapie, mai eficiente decât o ședință la psiholog

Shakira: Cântecele mele, cea mai bună terapie, mai eficiente decât o ședință la psiholog

de Alice Petrescu    |    01 Mar 2023   •   23:00
Shakira: Cântecele mele, cea mai bună terapie, mai eficiente decât o ședință la psiholog

„Cântecele mele sunt cea mai bună terapie, sunt mai eficiente decât o ședință la psiholog”, declară vedeta columbiană Shakira în primul ei interviu de la lansarea ultimului single de succes în care îl atacă pe fostul său partener, Gerard Pique.

„BZRP Music Session #53” a ajuns în vârful topurilor. Este a treia melodie pe care o „dedică” despărțirii de Gerard Pique, după ”Te felicito” și „Monotonia”.

„Cântecele mele sunt cea mai bună terapie, sunt mai eficiente decât o ședință la psiholog sau la psihanalist”, a mărtuisit cântăreața pentru televiziunea mexicană.

Artista în vârstă de 46 de ani spune că  „BZRP #53” a fost „o răbufnire”.

 „Am intrat în studio cu o stare de spirit și am ieșit cu (…) a fost o răbufnire grozavă, necesară pentru vindecarea mea, pentru procesul meu de recuperare.Nu cred că aș fi acolo unde sunt astăzi fără această melodie, fără capacitatea de a mă exprima, de a reflecta asupra durerii ”, a adăugat Shakira.

Potrivit acesteia, fiul ei, Milan, în vârstă de 10 ani, i-a sugerat să înregistreze cu producătorul argentinian Bizarrap: „Mi-a spus că trebuie să fac ceva cu Bizarrap, el este zeul argentinian”, informează Le Figaro.

Shakira și fostul fotbalist  Gerard Pique și-au anunțat despărțirea în iunie, după mai bine de un deceniu de conviețuire în care au avut doi copii, Milan și Sasha.

 

×
Subiecte în articol: shakira căntece terapie