x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Tot ce trebuie să știi despre Danube Rock Sounds 2023

Tot ce trebuie să știi despre Danube Rock Sounds 2023

de Magdalena Popa Buluc    |    15 Sep 2023   •   18:37
Tot ce trebuie să știi despre Danube Rock Sounds 2023

Doar câteva zile au mai rămas până la Danube Rock Sounds, festivalul de rock din Galați, ce se va desfășura în perioada 15-17 septembrie. Până atunci, iată tot ce trebuie să știe un participant:

Ce artiști vor cânta pe plaja Dunărea?

Cargo, VAMA, Subcarpați, Dog eat Dog, COMA, byron, The Mono Jacks, E-an-na, Luna Amară, Basska, Stema și Melting Dice vor urca pe scena Danube Rock Sounds 2023. După concerte, pe plajă vor fi organizate petreceri speciale - vineri, invitații vor dansa la „Silent Party", iar sâmbătă se vor bucura de muzica lui DJ BULLY.

 

Accesul la festival

Organizatorii sfătuiesc publicul să vină la festival cu transportul public, care va avea un program prelungit pe durata Danube Rock Sounds 2023. Ultimul autobuz va pleca de la Plaja Dunărea la 00:30, iar programul integral va fi comunicat pe canalele de social media ale festivalului. Pentru cei care ajung cu mașina, aceasta poate fi parcată la Ivas, Grădina Botanică, sau la Turnul de televiziune.

 

Reguli de acces

Ora de acces în festival este 18:00 (vineri), iar sâmbătă și duminică de la 17:00. Sâmbătă și duminică, accesul se face începând cu ora 13:00 și se vor desfășura activități special amenajate pentru copii și familii.

 

Concertele încep la ora 19:00 vineri și sâmbătă, iar duminică, prima trupă va urca pe scenă de la 18:30.

 

 

 

×
Subiecte în articol: Danube Rock Sounds 2023