x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Ultimele bilete la Julio Iglesias

Ultimele bilete la Julio Iglesias

de Cosmina Stoicescu    |    26 Iun 2012   •   14:00
Ultimele bilete la Julio Iglesias

Cei mai mari fani ai lui Julio Iglesias si-au asigurat deja un loc la Zone Arena, pentru a-l vedea si asculta pe cel mai bine vandut interpret latino din istoria muzicii! Biletele la marele concert de sambata sunt aproape epuizate, fanii sai mai avand la dispozitie doar un numar restrans de bilete, aproximativ 500, dupa cum anunta organizatorii. Cea mai scumpa categorie (900 lei) este vanduta integral iar celelalte - partial. Astfel, au mai ramas bilete cu preturi cuprinse intre 100 de lei si 600 de lei. Acestea pot fi achizitionate de la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center, Magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, bilet.ro, myticket.ro, bilete.ro.

Pentru a le inlesni fanilor accesul la spectacol, organizatorii vor deschide un punct de vanzare de bilete chiar la Zone Arena. Acesta va fi deschis de joi de la pranz pana dupa terminarea concertului, sambata. Preturile biletelor vor ramane neschimbate.

Concertul lui Julio Iglesias va avea loc sambata, pe 30 iunie 2012, de la ora 20.00, la Zone Arena. Julio Iglesias isi va incanta fanii cu melodii celebre in toata lumea precum: 'Baila Morena', 'Guantanamera', 'La Carretara'. Concertul de la Bucuresti promoveaza cel mai nou album al artistului, numit '1' si va fi axat pe cele mai reprezentative piese din cariera sa, pe care Julio Iglesias le-a reinregistrat si remasterizat. Acestea sunt incluse pe cel mai nou album al sau - "1", care este deja disponibil in Romania din luna aprilie. Julio si-a reinregistrat piesele deoarece considera ca in prezent canta mai bine decat in primii ani ai carierei.

In cei 44 de ani de cariera, Julio Iglesias a reusit sa vanda peste 300 de milioane de discuri in intreaga lume, inregistrate in peste 14 limbi. Este unul dintre cei 10 muzicieni care au vandut cele mai multe discuri la nivel mondial. Julio Iglesias este cel mai bine vandut cantaret latino din istoria muzicii.

×