x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură OneRepublic: Românii s-au îndrăgostit de “Apologize”

OneRepublic: Românii s-au îndrăgostit de “Apologize”

de Alex Revenco    |    13 Ian 2008   •   00:00
OneRepublic: Românii s-au îndrăgostit de “Apologize”

În săptămâna care se în­che­ie azi, “Apologize” a ie­şit pe locul întâi în topul ce­lor mai difuzate melodii în România.

În săptămâna care se în­che­ie azi, “Apologize” a ie­şit pe locul întâi în topul ce­lor mai difuzate melodii în România.

Melodia cu pricina a fost înregistrată în colaborare cu Timbaland, cel mai tare producător la această oră, “curtat” de cei mai mari artişti din lume. Încă o dată, pariul faimosului Timbaland a fost unul câştigător, ame­ricanii din OneRepublic fiind propulsaţi rapid în lumea bună a muzicii internaţionale.

Desemnată cea mai populară tru­pă pe MySpace (cu 21 de mili­oane de accesări!), formaţia din Co­lorado a atras atenţia industri­ei muzicale, iar cu “Apologize” a ajuns celebră. Vocalistul trupei, Ryan Tedder, este un compozitor de marcă şi un producător renumit, lucrând de-a lungul timpului cu Jennifer Lopez (“Do It Well”), Le­ona Lewis (“Bleeding Love”), Na­tasha Bedingfield (“Love Like This”), Chris Cornell, t.A.T.u. şi alţii.

Inclusă atât pe albumul lui Timbaland, “Shock Value”, cât şi pe cel al trupei OneRepublic, “Dreaming Out Loud”, melodia “Apologize” a avut un succes uriaş atât în topurile româneşti, cât şi în cele internaţionale, numărându-se printre cele mai îndrăgite cântece ale anului 2007. Albumul “Dreaming Out Loud” va fi disponibil din luna ianuarie şi în România, produs de Universal Music.

 

alex.revenco@jurnalul.ro

 

×
Subiecte în articol: cultura