x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură ProTicket anunță spectacolele din ultima săptămână a lunii septembrie: premiere și comedii de excepție

ProTicket anunță spectacolele din ultima săptămână a lunii septembrie: premiere și comedii de excepție

de Magdalena Popa Buluc    |    05 Sep 2024   •   18:00
ProTicket anunță spectacolele din ultima săptămână a lunii septembrie: premiere și comedii de excepție

ProTicket.ro, lider în producția de teatru privat din România, are plăcerea de a anunța o săptămână plină de spectacole captivante pentru publicul din întreaga țară.

Ultima săptămână a lunii septembrie aduce pe scenele din Focșani, Târgoviște, Ploiești, Craiova, Constanța și București producții diverse, de la comedii la drame profunde, menite să încânte spectatorii.

Comedie din greșeală – premieră

23 septembrie 2024, ora 19:00, Teatrul Municipal Focșani Maior Gheorghe Pastia

24 septembrie 2024, ora 19:00, Cinema Independența Târgoviște

COMEDIE DIN GREȘEALĂ povestește cu umor despre condiția actorului, culisele teatrului și frica de ridicol. Distribuția spectaculoasă îi include pe Medeea Marinescu, Alexandru Papadopol, Alex Bogdan, Elvira Deatcu, Diana Roman și Eduard Buhac. Nu ratați această comedie cu intenție, menită să aducă zâmbete și reflecții asupra lumii artistice.

Peretele

3 septembrie 2024, ora 19:00, Casa de Cultură a Sindicatelor Ploiești

„Peretele”, regizat de Lia Bugnar, este o explozie de emoții și muzică, unde iubirea și trădarea printr-o poveste profundă. Distribuția cuprinde nume sonore precum Marius Manole, Ilona Brezoianu, Maria Buză, Lia Bugnar și Anghel Damian.

Genul acuzativ

23 septembrie 2024, ora 20:00, Teatrul Național Marin Sorescu Craiova

Povestea Marinei, afectată de un accident vascular cerebral, și a fiicei sale Lena, care pornesc într-o călătorie inițiatică prin trecutul familial. O dramă familială cu accente comice, textul ne poartă cu mult umor prin realitatea de zi cu zi. Distribuție: Carmen Tănase, Emilia Popescu, Mirela Oprișor, Natalia Călin, Adrian Titieni, Vlad Zamfirescu, Tudor Istodor.

Fierarii

23 septembrie 2024, ora 20:00, TNB - Sala "Ion Caramitru"

24 septembrie 2024, ora 19:00, Casa de Cultură a Sindicatelor Constanța

„Fierarii”, o piesă de Milos Nikolic, adaptată și interpretată de Horațiu Mălăele, alături de George Mihăiță și Valentin Teodosiu, oferă o satiră inteligentă despre consecințele războiului și falsul naționalism. O comedie despre „brambureala genetică” provocată de război.

Ce avem noi aici?

24 septembrie 2024, ora 20:00, Teatrul Național Marin Sorescu Craiova

26 septembrie 2024, ora 20:00, Sala Luceafărul București

O comedie dezarmantă care explorează relațiile umane, cu Carmen Tănase, Marius Manole și Maria Obretin în rolurile principale, sub regia Liei Bugnar.

Dă-i bătaie

30 septembrie 2024, ora 20:00, TNB - Sala "Ion Caramitru"

Spectacolul „Dă-i bătaie” reunește șapte actori-vedetă, incluzând pe Mirela Oprișor, Vlad Zamfirescu, Marius Manole, Diana Roman, Medeea Marinescu, Șerban Pavlu și Andi Vasluianu. O comedie complexă despre aparențe și adevăruri într-un studio de televiziune.

Punct. Și de la capăt

30 septembrie 2024, ora 20:00, Sala Studio TNB

Maia Morgenstern și Marius Bodochi aduc pe scenă o comedie neobișnuită despre iubire și adevăruri incomode, într-un spectacol regizat cu măiestrie, ce promite să provoace râsete și reflecții.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×