x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură ProTicket vă invită la spectacolele din săptămâna a treia a lunii septembrie

ProTicket vă invită la spectacolele din săptămâna a treia a lunii septembrie

de Magdalena Popa Buluc    |    29 Aug 2024   •   20:30
ProTicket vă invită la spectacolele din săptămâna a treia a lunii septembrie

ProTicket, cel mai mare producător de teatru privat din România, continuă stagiunea 2024 – 2025 cu o selecție remarcabilă de spectacole pentru săptămâna a treia a lunii septembrie.

Publicul iubitor de teatru este așteptat să se bucure de reprezentații variate, de la comedie la dramă, în diverse locații din țară.

Genul Acuzativ

16 septembrie 2024, Ora 19:00, Teatrul Sică Alexandrescu, Brașov

Povestea Marinei, afectată de un accident vascular cerebral, și a fiicei sale Lena, care pornesc într-o călătorie inițiatică prin trecutul familial. O dramă familială cu accente comice, textul ne poartă cu mult umor prin realitatea de zi cu zi. Distribuție: Carmen Tănase, Emilia Popescu, Mirela Oprișor, Natalia Călin, Adrian Titieni, Vlad Zamfirescu, Tudor Istodor.

Fierarii

17 septembrie 2024, Ora 19:00, Centrul Cultural Drăgan Muntean, Deva

Adaptată de Horațiu Mălăele după textul original al lui Milos Nikolic, piesa „Fierarii” explorează consecințele războiului și naționalismului, prin povestea unor fierari ai căror vieți sunt complicate de descoperiri genetice neașteptate. Distribuție: Horațiu Mălăele, George Mihăiță și Valentin Teodosiu.

Peretele

16 septembrie 2024, Ora 20:00, TNB - Sala "Ion Caramitru"

Regizat de Lia Bugnar, „Peretele” este o explozie de emoții, unde muzica devine limbajul esențial al sufletului. O poveste profundă despre iubire, trădare și nuanțele ființei umane. Distribuție: Marius Manole, Ilona Brezoianu, Maria Buză, Lia Bugnar, Anghel Damian.

Comedie din greșeală – premieră

16 septembrie 2024, ora 20:00, Sala Studio TNB

17 septembrie 2024, ora 19:00, Casa de Cultură a Sindicatelor, Ploiești

8 septembrie 2024, ora 19:00, Casa de Cultură a Sindicatelor, Constanța

Povestea unui grup de actori care trebuie să scoată o premieră fără a avea un text, această comedie cu intenție explorează condiția artistului și culisele teatrului. Distribuție: Medeea Marinescu, Alexandru Papadopol, Alex Bogdan, Elvira Deatcu, Diana Roman, Eduard Buhac.

Ce avem noi aici?

7 septembrie 2024, ora 20:00, Casa de Cultură a Studenților Dumitru Fărcaș, Cluj-Napoca

O comedie savuroasă despre o mamă posesivă, un fiu timid și o femeie superbă, care va dezarma chiar și pe cel mai ursuz spectator. Distribuție: Carmen Tănase, Marius Manole, Maria Obretin.

Barza domnului ministru

19 septembrie 2024, ora 19:00, Casa de Cultură a Sindicatelor, Ploiești

Adaptată după André Roussin, această comedie explozivă redă o serie de situații pline de haz în familia Jaquet, marcată de multiple sarcini neașteptate. Distribuție: Adriana Trandafir, Mihai Ciucă, Laura Cosoi, Doina Teodoru, Gabriel Fătu.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×