x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Roussos & Kravitzz

Roussos & Kravitzz

de Alex Revenco    |    20 Feb 2008   •   00:00
Roussos & Kravitzz

În ultima vreme, achiziţionarea în ultimul moment a biletului de intrare la spectacolul favorit nu mai este o obişnuinţă. Dacă vrem neapărat să vedem un concert, pentru a evita “surprizele‘‘ ne luăm biletele din timp.

ÎN AVANS - Acum se vând bilete pentru concertele de la vară

 

În ultima vreme, achiziţionarea în ultimul moment a biletului de intrare la spectacolul favorit nu mai este o obişnuinţă. Dacă vrem neapărat să vedem un concert, pentru a evita “surprizele‘‘ ne luăm biletele din timp.

 

Chiar dacă nu am ajuns la nivelul occidentalilor (care cumpără într-o zi toate biletele la un concert ce va avea loc peste jumătate de an), şi la noi au început să apară spectacolele “cu casa închisă‘‘. Cele mai recente exemple sunt Buena Vista şi Amorphis & Haggard, iar Emag!c Entertainment a anunţat deja că la show-ul Iron Maiden, din 4 august, zona din faţa scenei e sold out.

 

LENNY KRAVITZ. Deşi a circulat zvonul că Lenny Kravitz şi-ar fi “anulat turneul european‘‘, lucrurile nu stau aşa. Artistul american a fost bolnav şi şi-a amânat două concerte programate la sfârşitul acestei luni, iar turneul va avea loc aşa cum a fost anunţat de organizatori: “În luna martie, Lenny Kravitz va porni într-un nou turneu mondial, ce se va întinde pe o perioadă de doi ani. Vara aceasta, la 26 iulie, artistul va concerta la Bucureşti, pe Stadionul Cotroceni. Biletele sunt disponibile la www.myticket.ro şi Diverta, la preţurile de 70, 95, 130, 200 şi 350 lei.

 

MANOWAR. Printr-un comunicat, Kompas Events anunţă că legendara trupă Manowar urmează să concerteze la Bucureşti, la 7 iulie: “Am ales trupa Manowar deoarece este un standard al muzicii metal  din lume, o trupă care cântă în special pentru fani şi nu neaparat pentru bani. Momentan încă nu s-a stabilit exact locaţia şi preţul biletelor, urmeaza ca în scurt timp să se facă cunoscute şi aceste date‘‘.

 

DEMIS ROUSSOS. Tot Kompas au anunţat că s-au pus în vânzare biletele la Demis Roussos: “În 2008 , Roussos celebrează 40 de ani de carieră şi din 8 ianuarie este în turneu în jurul lumii... Melodii precum «Forever and Ever», «Goodbye My Love Goodbye», «Lovely Lady of Arcadia», «My Friend the Wind», «We shall dance»... vor putea fi ascultate live şi de publicul din România, la 10 mai, Sala Palatului, ora 20:00. Biletele costă între 75 şi 350 de lei şi se găsesc la www.bilete.ro, www.blt.ro, www.biletedelatati.ro, reţeaua Diverta, Sala Palatului, Magazinul Muzica, staţiile de metrou Unirea 1 şi 2.‘‘

 

×
Subiecte în articol: cultura