x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Stufstock - COF i-a copleşit pe "vampiri"

Stufstock - COF i-a copleşit pe "vampiri"

de Alex Revenco    |    18 Aug 2007   •   00:00
Stufstock - COF i-a copleşit pe "vampiri"

4.000 de fani au venit din toată ţara pentru a-i urmări live pe britanicii de la Cradle of Filth. Şi au avut ce vedea: un show dark extrem de dens cu elemente heavy, goth, symphonic şi power metal.



4.000 de fani au venit din toată ţara pentru a-i urmări live pe britanicii de la Cradle of Filth (foto). Şi au avut ce vedea: un show dark extrem de dens cu elemente heavy, goth, symphonic şi power metal.


Britanicii au sunat "ca pe CD" şi au impresionat prin intensitate, dramatism, profesionalism, cu un solist vocal incredibil (combinaţie dark Ozzy & Dio) şi un toboşar desăvărşit. După o explozivă deschidere asigurată de bulgarii de la Last Hope a urcat pe scenă Coma "lui Hefe", primiţi călduros de public. Sub sloganul "Rezistenţa continuă, timişorenii de la Implant pentru refuz au readus in actualitate teme majore (decembrie ’89, păcăleala cu teroriştii, securiştii, corupţia) şi au prezentat căteva piese ale noului album.


Imediat după IPR au urmat clujenii de la Altar, cu texte angajate şi mesaje de protest, publicul intrănd imediat in corul care scanda impreună cu Andy Ghost "Bine aţi venit in Romănia, la noi s-a inventat prostia… La noi totul e posibil, dar să schimbi ceva e aproape imposibil…" Tot joi, incă două valoroase trupe au oferit recitaluri memorabile: Luna Amară şi Survolaj, ultimii reveniţi in actualitate după o lungă pauză.

×
Subiecte în articol: cultura