x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru Magicienii se întorc la Sibiu

Magicienii se întorc la Sibiu

de Magdalena Popa Buluc    |    05 Dec 2022   •   12:30
Magicienii se întorc la Sibiu

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă în perioada 9 – 18 decembrie un program special ce reunește spectacole de magie pentru întreaga familie.

Sibiu Magic Special este un program ce îmbină arta magiei cu elemente de animație, circ și baloane de săpun într-un carusel performativ ce face imposibilul posibil. E luna cadourilor și vă aducem în dar bucuria zâmbetelor alături de cei dragi! Suntem bucuroși să reluăm acest program după o pauză de doi ani, chiar dacă nu într-un format de festival așa cum am fost obișnuiți înainte de pandemie. În speranța că anul viitor va fi unul mai bun pentru educația și cultura dedicată publicului tânăr, vă invităm să ne fiți alături în acest sezon!”, a declarat Adrian Tibu, managerul Teatrului pentru Copii și Tineret din Sibiu.

 

SIBIU MAGIC SPECIAL

 

vineri, 9 decembrie, orele 11:00 și 18:00

Sala Parter

MISTERELE MAGIEI

Magicianul Christianis (România)

 

sâmbătă, 10 decembrie, ora 11:00

Sala Etaj

MAGIC BUBBLE SHOW

Claudia Stroe (România)

 

sâmbătă, 10 decembrie, ora 18:00

duminică, 11 decembrie, ora 11:00

Sala Parter

LUMIÈRE

Txema Muñoz (Spania)

 

duminică, 11 decembrie, ora 17:00

Sala Parter

KATASTROFA SHOW

Andrea Fedi (Italia)

 

sâmbătă, 17 decembrie, ora 18:00

Sala Etaj

CEL MAI BUN MAGICIAN!?

Bianca și Eduard Malița (România)

 

duminică, 18 decembrie, orele 16:00 și 18:00

Sala Etaj

MAGIC FAMILY SHOW
Magicianul Robert Tudor (România)

 

***

 

„Misterele Magiei” este unul dintre cele mai aplaudate spectacole de magie pentru copii de la noi din țară și deschide o lume fantastică. Spectacolul de la Sibiu surprinde prin apariții și dispariții misterioase, iluzii comice, multiplicări, apariții și dispariții miraculoase, o feerie magică, ce încânta prin eleganță și rafinament, alături de Magicianul Christianis.

 

Bubble-artist Claudia Stroe ne invită să ne scufundăm la propriu în fascinanta lume a baloanelor de săpun. Claudia Stroe – finalistă la Românii au Talent 2014 și singura artistă din România ce îmbină efecte de magie cu sculptura în baloane de săpun – va pune în scenă o poveste scrisă doar cu apă și săpun, creionând o lume a basmelor.

 

Așteptarea nu a fost niciodată mai amuzantă! Ca într-un film mut, Txema Muñoz (Spania) dorește ca trenul lui să sosească în gară. În timp ce așteaptă în stație, imaginația lui zboară departe, iar un bec, o jachetă și rucsacul îl vor purta către un loc magic, emoționant și distractiv. Txema Muñoz creează personaje interesante, comice și adorabile, folosind secretele magiei, tehnicile de mimă și pantomimă, precum și emoțiile clovneriei.

 

Katastrofa Show este un spectacol de comedie cu baloane de săpun și clovni. Pe ritmuri de rock and roll, spectatorii vor asista la numeroase situații comice, încheiate cu un meci de box care va decide cu cine va rămâne fata mult visată, într-un show original creat de Andrea Fedi (Italia).

 

Tuturor ne plac provocările și mai tot timpul ne dorim să câștigăm sau să fim mai buni decât ceilalți. Dar ce se întâmplă atunci când nu este așa? Ce este mai important? Să fii cel mai bun să dai tot ce poți și să te distrezi, chiar dacă nu câștigi? În spectacolul „Cel mai bun magician” Eduard și Bianca se iau la întrecere, într-o aventură captivantă și plină de umor.

 

Prieteni, copii, părinți, bunici, sunteți pregătiți? Unul dintre cele mai îndrăgite show-uri de magie, „Magic Family Showʺ vine în Sibiu cu o serie de numere grozave! Este o experiență pe care nu trebuie să o ratezi! Cei mici și cei mari, deopotrivă, devin ei însăși actorii principali într-o scenă magică, plină de poveste, unde obiectele prind viață, împreună cu Magicianul Robert Tudor.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×