x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru Spectacol CONTRACTE la Teatrul de Comedie

Spectacol CONTRACTE la Teatrul de Comedie

de Magdalena Popa Buluc    |    27 Mar 2024   •   10:00
Spectacol CONTRACTE la Teatrul de Comedie

Teatrul de Comedie anunță preluarea în repertoriu a spectacolului CONTRACTE de Mike Bartlett, regia Cristi Juncu, scenografia Cosmin Ardeleanu. Prima reprezentație se va desfășura sâmbătă 6 aprilie, ora 19.30, la Sala Studio. Din distribuția spectacolului fac parte actrițele Teodora Stanciu și Diana Cavallioti / Irina Antonie.

E un fapt binecunoscut că un procent foarte ridicat al tinerilor absolvenți de facultate (deci și, în opinia mea, un procent semnificativ al spectatorilor Teatrului de Comedie) îl reprezintă cei al căror vis e angajarea, urmată de o carieră strălucită, în cadrul unei companii de top. Prin intermediul unei tinere ambițioase căreia nu-i aflăm decât prenumele, Ema, dramaturgul britanic Mike Bartlett ne introduce în dedesubturile parcursului unei astfel de cariere. Din acest punct de vedere, „Contracte” poate fi considerat nu doar un spectacol de teatru, ci și oportunitatea de a asista la un workshop de perfecționare, la un training. Aplicați urgent! – Cristi Juncu.

Textul aparține dramaturgului și scenaristului britanic Mike Bartlett, multipremiat în cadrul celor mai cunoscute Gale internaționale: Premiile Olivier, Premiile Tony, Premiile BAFTA. De asemenea, piesele lui au fost jucate la teatre importante din Marea Britanie, precum Old Vic, National Theatre sau Royal Court.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×