x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură UDDU: Revenire în 2008

UDDU: Revenire în 2008

de Alex Revenco    |    17 Feb 2008   •   00:00
UDDU: Revenire în 2008

“Am simţit nevoia de a nu vă mai lăsa singuri şi, după o perioadă cam lungă de vreme, vrem să revenim pe scena rock românească, pentru că simţim că nu am spus încă ultimul cuvânt...",a mărturisit recent Costache Ioan, liderul formaţiei.

Înfiinţată în 1993,  formaţia are în palmares Marele Premiu al Festi­valului Top T de la Buzău.

 

“Am simţit nevoia de a nu vă mai lăsa singuri şi, după o perioadă cam lungă de vreme, vrem să revenim pe scena rock românească, pentru că simţim că nu am spus încă ultimul cuvânt. Deocamdată repetăm şi vrem să punem la punct detaliile revenirii noastre şi sperăm ca până la sfârşitul anului să vă bucurăm auzul cu un nou long play al trupei‘‘, a mărturisit recent Costache Ioan, liderul formaţiei. 

 

REVOLTĂ. Înfiinţată cu 15 ani în urmă, Ura de după uşă şi-a ales numele din “acel sentiment de revoltă specific tineri­lor, care vor să spună ceva, dar n-o fac din teama de a nu fi ascultaţi sau de a nu fi luaţi în seamă. Au obţinut diferite trofee la festivaluri rock, au susţinut concerte în toată ţara, au editat discuri: “De trei ori Ura‘‘ – demo 1993, “Ura de după uşă/ Zob‘‘ – split EP 1994, “De ce atâta ură‘‘ – album 1995. În acest moment trupa e alcătuită din Costache Ioan – tobe, voce, Dan Bărbulescu – chitară, voce, Florin Ganea – keyboards, Iosif Cosma – chitară, Lucian Păcuraru – bas, voce.

×
Subiecte în articol: cultura