x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Voltaj se intoarce

Voltaj se intoarce

25 Mar 2005   •   00:00

Imi aduc aminte ca pe la inceputul anului (si inceputul acestei rubrici) imi manifestam speranta ca single-urile anului 2005 nu vor intarzia sa apara. Multe au aparut, dar parca ceva lipsea din peisajul muzical al Romaniei.



  • de CRISTIANA STAMATESCU

  • HIT. Baietii de la Voltaj reintra in topuri cu "Povestea oricui"
    O trupa pe care eram obisnuiti sa o vedem mereu in top 10, chiar pe primele pozitii si pentru multe saptamani la rand. Ati ghicit de cine vorbesc? Daca nu, va zic eu, este vorba despre Voltaj. De la single-ul "si ce?", care incheia glorios anul 2004 pe locul 1 in Romanian Top 100 Singles Chart, la un pas de egalarea recordului stabilit de Activ, timp de 11 saptamani, clasamentul a fost parca mai gol fara single-urile electrizante cu care Voltaj ne-a obisnuit. Iata ca la cea mai recenta editie a clasamentului muzical national al Romaniei, aceast gol s-a umplut. Cea mai inalta noua intrare a saptamanii: Voltaj - Povestea oricui. O piesa cu un mesaj care va prinde cel putin la fel de mult ca cele ale hiturilor "20" sau "De maine". Faptul ca la prima saptamana de top obtine un titlu important este ceva obisnuit pentru un single, ramane de vazut doar cat de repede va intra in batalia pentru primele locuri ale clasamentului. Pentru Calin, Gabi, Oliver, Bobby si Vali... "nici un munte nu e prea inalt".

    DIN NOU KYLIE
    Alte piese care ies in evidenta in aceasta saptamana sunt, evident, cea mai mare urcare a editiei, titlu ce revine lui JoJo si Bow Wow pentru "Baby it’s u", urcarile importante ale lui Mustafa Sandal cu "Isyankar" sau Geri Halliwell si "Ride it" sau intrarile celor mai recente single-uri semnate de Bosquito, Chemical Brothers, Miki sau Andreea Balan. Un salut pentru Kylie, din nou, pentru ca nu inceteaza sa ne uimeasca (iata ca intra in clasament cu inca un single - "Giving you up" - desi cu - "I believe in you" - este in continuare No.1), iar ultimul, dar nu cel de pe urma, este Florin Chilian. Cunoscut mai ales pentru semi-super-hitul "Iubi" de acum cativa ani (sau pentru cunoscatori) prin sensibila "Chiar daca", Florin Chilian incearca sa impace formatia sa de folk-ist cu dorinta de succes comercial. Cum precedentele piese nu au reusit sa treaca de statutul de "le asculta lumea la petreceri", meritul pentru reusita lui Chilian in Romanian Top 100 ii revine single-ului "9. Sa nu minti (Cantecul avocatului)" sau... cum o stie deja toata lumea "Termopane, termopane". Bravo Chilian... te IUBIm!

    ×
    Subiecte în articol: cultura