x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Generația de aur la cățărat pe scaune 

Generația de aur la cățărat pe scaune 

de Adrian Cercelescu    |    17 Iun 2021   •   07:15
Generația de aur la cățărat pe scaune 

Hai! Hagi, Gică Popescu și Dorinel Munteanu să-și recunoască frumos înfrângerea din primul meci la Euro, ca să putem merge mai departe. Capul sus! Cinstit vorbind, putea fi și mai rău. Și, la urma-urmei, au câștigat cei mai buni. 

Lumea s-a revoltat că, la meciul Macedonia – Austria, Hagi cu ai lui au stat la tribuna a doua, iar gloriile politicii românești – la tribuna oficială. Păi, iată de ce.

În mod normal, meciurile se joacă pe teren. Fiind însă vorba de fotbal, sport în care noi nu mai avem ce căuta pe teren, înfruntarea s-a produs în tribune.

Care a fost scopul înfruntării? Scopul a fost ocuparea unor scaune. Cine știe la modul profesionist să ocupe scaune? Exact: politicianul român. 

Să-l luăm pe spectatorul Bode. Duminică seară, Lucian Nicolae Bode se afla în situația de a ocupa simultan trei scaune: unul la tribuna oficială de pe Național Arena, unul la Camera Deputaților și unul la Ministerul de Interne. Și înainte a fost la Transporturi. Și înainte de Transporturi, la Energie. Vorba lui „am stat unde mi-au spus”. În Parlament stă de 13 ani. 

Dar ce ziceți de Nicușor Dan, primarul care a alungat apa caldă din Capitală?

E straniu că lumea înțelege că politicienii stau aiurea unde stau doar când se pun în locul marelui Gică.

 

×