x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Primul căzut în Revoluția bunei guvernări 

Primul căzut în Revoluția bunei guvernări 

de Adrian Cercelescu    |    16 Apr 2021   •   07:30
Primul căzut în Revoluția bunei guvernări 

Nu e de la mine, a spus-o chiar vicepremierul Barna: „România este într-un război cu pandemia COVID”.  Firește, toată lumea a rămas trăsnită: Așa, și? Și în condițiile astea iresponsabilul Cîțu nu a implorat, nu s-a târât în genunchi, nu a plâns, pentru ca la capătul a 7 zile și 7 nopți USR-ul să deschidă ușa și să-i spună: Cîțule, am impresia că nu ne mai înțelegem. Vlăduț nu pleacă nicăieri.

 

E! Ăsta e defectul coalițiilor. Cât sunt împreună la Putere, nu se înțelege om cu om. Iar când se rup, toată lumea află ce au făcut ei cât au fost la Putere. Ăștia doar s-au amenințat și aproape că avem bilanțul de guvernare pe primele patru luni. Ăla pe bune, nu revărsarea de cifre din care nici Statistica nu înțelege nimic. E bilanțul cu nume, neamuri și funcții.

 

Vlad Voiculescu este primul erou USR-PLUS căzut în Revoluția bunei guvernări. Ai lui lasă să se înțeleagă că l-a răpus reacțiunea din Sănătate. Dar nici celelalte întâmplări nu pot fi ignorate: a ieșit fum, a ieșit foc, au ieșit pacienții cu bisturiul în ei. Dacă pe vremea diamantului am pățit asta, ce nenorociri ne-or mai aștepta?

 

Dar închipuiți-vă că era loc și de mai rău. Gândiți-vă că îl puneau pe Vlăduț la Armată. Acum ne strângeam de gât prin tranșee cu pecenegii și gepizii, enervați de ultimul Ordin dat de secretara lui.

×