x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Punctul pe Ei. Stoica şi Prodanca s-au dat din nou în stambă

Punctul pe Ei. Stoica şi Prodanca s-au dat din nou în stambă

de Dan Dumitrescu    |    24 Sep 2013   •   09:40

Steaua s-a cârpit la imagine. După prestația schiloadă de la Gelsenkirchen s-a luat la trântă eroic cu cea mai promovată echipă de la Botoșani. Și, chiar dacă a jucat tot în deplasare, a cîștigat. Sigur, nu a fost ușor. Dar, cu șansă, cu mare șansă și aplomb, steliștii și-au reperat onoarea mototolită de nemții lor și nemțișorul din dotarea traseistei în impresariat.
Foarte bun rezultatul de la Botoșani pentru zbenguiala internă. Însă victoria i-a căzut și mai bine pe felie managerului-pacient. Memelușa s-a externat din tăcere și a repezit din nou jet veneric împotriva celor care și-au permis observații critice după primul meci al Stelei în grupele UCL. Au fost foarte mulți cei care au vorbit cinstit despre prestația modestă a Stelei în meciul cu Shalke. Dar siderurgicul din Galați n-avea gloanțe pentru atâta popor. A deversat preaplinul de hazna care-l caracterizează doar în direcția lui Anghel Iordănescu. Despre care afirmă că nu înțelege nimic din fotbal fiindcă n-a antrenat niciodată în Champions League. Bravo, fraiere. Nu-i iau apărarea lui Iordănescu. Ba chiar mă bucur că ai comis-o. Fiindcă nici o înjurătură nu cred că te-ar fi țintit mai dur decât propriile-ți observații. Te-ai dat din nou de gol. Ești de fecală. Iar nespălarea ta în fotbal rămâne iremediabilă, rămâne definitivă.
   
Mihai Stoica a vorbit târziu. A vorbit abia atunci când a avut impresia că s-a trezit. De o minunată promptitudine a dat dovadă Anamalia. Adică Prodanca. Adică aia cea mai bună în toate meseriile mahalalei pe care-o promovează. Ea s-a repezit în Dumitru Dragomir. Care, culmea, de această dată a emanat corect despre fotbal. Într-o citare aproximativă, zicea Prodanca: ”Îl ador. Dar iese la televizor mai mult decât oricine. A făcut praf echipa, a făcut praf schimbările făcute de Laur. Astea sunt niște golănii și de asta vreau în continuare să plecăm de aici”. E deobordantă Anamalia în țățismul ei. Păi i-o plăcea lui Mitică la televizor. Dar și ei îi place să se lipească de sticlă mai apăsat decât flegma de talpă. Iar când vorbește despre golăniile altora ar fi bine să reflecteze la cât de cunoscută este ea. A frecventat prea mult haltele golăniei și reculul o face țăndări. Replicile cumpărătorilor de plăceri pot fi foarte dure. Chiar Dumitru Dragomir vorbea despre îmbătrânirea în curvie.

×