x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Sa punem karma pe bigudiuri

Sa punem karma pe bigudiuri

de Roxana Roseti    |    10 Dec 2006   •   00:00

Se va intampla cat de curand doam-nelor, domnisoarelor si domnilor. Moartea va avea post tv si post de radio. Are deja site! Nu-i asa ca e dragut? Nu-i asa ca era exact ce ne lipsea? Daca de la viata nu se mai poate smulge nimic, iata, moartea era ultima frontiera.

Se va intampla cat de curand doamnelor, domnisoarelor si domnilor. Moartea va avea post tv si post de radio. Are deja site! Nu-i asa ca e dragut? Nu-i asa ca era exact ce ne lipsea? Daca de la viata nu se mai poate smulge nimic, iata, moartea era ultima frontiera. Pe postul respectiv nu vor fi date slujbe de inmormantare, ci discutii ca la un priveghi autentic, la pachet cu muzica, dar atentie: nu manele! Pai tocmai asta era lovitura, sa salte coliva pe ritmul "Tu esti femeia visurilor meleeee....", sa se cutremure lumanarea la dansul din buric, sa invie mortul si sa-l pupe pe Adi Minune pe frunte. Mai ca-ti vine sa-ti faci seppuku cu papucu’ numai la intamplatorul si linistitorul gand ca pe lumea cealalta Viata ar putea avea post tv si post de radio.

Vorba unei cunostinte: "Mi-e foame, mi-e sete, mi-e frig, m-am sculat mult prea devreme - la 7 si douazeci, ca o locomotiva in depou, si mi-as vinde colectia de palarii (total inexistenta) pe un whisky triplu si o tigara de foi". Aceeasi cunostinta m-a avertizat ca, in viitor, fetele noastre vor fi schimbate de scaderea in dimensiuni a mandibulei (destul de interesant...) si exista riscul disparitiei capacitatii de lucru in echipa! Mai adaugam la toate astea si ce spun astrologii, cum ca in 2007 la toti ni se schimba karma. Astfel, nu ne mai ramane altceva de facut decat sa ne punem karma pe bigudiuri si sa ne asezam frumos la televizor pentru a urmari spectacolul Mortii. Pe urma, cu karma frumos ondulata, dand la naiba lucrul in echipa, vom pleca la culcare multumiti ca viata de apoi nu e asa de trista, doamnelor, domnisoarelor si domnilor.

×
Subiecte în articol: editorial