x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Guns N' Roses a interzis fanilor să poarte tricouri cu Slash la concertele din Marea Britanie

Guns N' Roses a interzis fanilor să poarte tricouri cu Slash la concertele din Marea Britanie

04 Iun 2012   •   14:31
Guns N' Roses a interzis fanilor să poarte tricouri cu Slash la concertele din Marea Britanie

Trupa Guns N' Roses a interzis fanilor sa poarte tricouri cu Slash, fostul chitarist al formatiei, la concertele sustinute in Marea Britanie, informeaza nme.com.

"Am primit ordine sa nu permitem intrarea pe O2 Arena celor care poarta tricouri cu Slash si sa le spunem sa-si schimbe tricoul pentru ca altfel nu vor intra la concert", a spus unul dintre membrii echipei de securitate.

Un fan a marturisit ca ordinul neobisnuit al formatiei este din cauza divergentelor dintre Axl Rose si Slash.

Albumul "Appetite for Destruction", care a inclus piese precum "Sweet Child O'Mine" si "Paradise City", s-a bucurat de un succes urias in anul 1987, propulsandu-i pe Axl Rose, chitaristii Slash si Izzy Stradlin, basistul Duff McKagan si tobosarul Steven Adler la statutul de vedete rock de talie mondiala.

La inceputul anilor 1990, abuzurile de alcool si de droguri si-au pus amprenta asupra vietilor unora dintre membrii trupei Guns N' Roses, iar neintelegerile dintre Slash si Axl Rose au devenit de notorietate. Pana la mijlocul deceniului '90, componenta originala a trupei a incetat sa mai existe.

Axl Rose a obtinut ulterior in justitie dreptul de a folosi numele trupei, a lansat mult asteptatul album "Chinese Democracy", in 2008, si continua sa sustina turnee cu grupul cu acelasi nume, dar niciunul dintre membrii actuali din Guns N' Roses nu a facut parte din trupa originala, cu exceptia sa.

×
Subiecte în articol: tricou concert guns n' roses slash