x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun 1408 - Un thriler după maestrul Stephen King

1408 - Un thriler după maestrul Stephen King

17 Aug 2007   •   00:00

După o nuvelă a maestrului Stephen King, vine pe marile ecrane 1408, un thriller care a ţinut in suspans intreaga Americă.

După o nuvelă a maestrului Stephen King, vine pe marile ecrane 1408, un thriller care a ţinut in suspans intreaga Americă.

Subiect. Scriitorul de romane horror Mike Enslin (John Cusack) este genul de om care nu crede in ceva pănă nu vede cu ochii lui. Dar după o serie de best seller-uri bazate pe discreditarea evenimentelor paranormale petrecute in cele mai cunoscute case băntuite şi cimitire din jurul lumii, el nu are nici o dovadă a existenţei vieţii... de după moarte. Cu toate astea, nopţile singuratice şi lipsite de fantome pentrecute de Enslin, vor lua sfărşit in momentul in care se va caza in camera 1408 a celebrului hotel Dolphin, pentru finalizarea celui mai recent roman al său "Zece nopţi petrecute in camere de hotel băntuite".

In ciuda avertismentelor lansate de managerul hotelului (Samuel L. Jackson), scriitorul este singura persoană din ultimii ani care s-a incumetat să locuiască in reputata cameră de hotel. Apariţia unui nou best seller este iminentă, dar ca şi alţi eroi ai celebrului Stephen King, pentru a putea face asta trebuie in primul rănd să supravieţuiască nopţii, să treacă de la scepticism, la credinţa adevărată.

Modă. Stephen King este, la ora actuală unul dintre cele mai importante "surse de inspiraţie" pentru cei care vor să facă filme la Hollywood. Thrillere in speţă. Din 1976, cănd s-a ecranizat pentru prima oară un roman Stephen King, "Carrie", peste 100 de producţii - filme pentru marele ecran sau seriale - au avut la bază scrierile sale. Mai mult, chiar in acest moment, nu mai puţin de şapte filme sunt anunţate sau urmează să intre in post-producţie.

×
Subiecte în articol: film Stephen King