x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun 50 Cent dă cu bâta-n baltă despre dezastrul din Japonia

50 Cent dă cu bâta-n baltă despre dezastrul din Japonia

14 Mar 2011   •   12:27
50 Cent dă cu bâta-n baltă despre dezastrul din Japonia
Sursa foto: Mario Anzuoni /REUTERS


50 Cent, pe numele real Curtis Jackson, a anunţat de curând că se va retrage din cariera muzicală, şi se pare că a ales să o facă în atenţia mass-media, pentru că şi-a ales cel mai nepotrivit moment să facă glume pe Twitter.

Cântăreţul şi, mai nou, actorul 50 Cent a găsit de cuviinţă că ar fi potrivit să vorbească puţin despre cum a trebuit să îşi evacueze el multele iubite “din LA, Hawaii şi Japonia”, pentru că “ treaba e serioasă, oameni buni”.  Treaba este, într-adevăr serioasă, însă pare că nu şi pentru artistul care nu s-a grăbit să se alăture vedetelor care au decis imediat să doneze din remuneraţiile lor pentru ajutorarea victimelor din Japonia. “Totul e bine şi frumos până când îşi văd pantofii de la Christian Loubotin plutind pe stradă. Lucrurile au luat-o razna”. a mai scris, printe altele, cântăreţul.

Mai târziu, când a realizat că nu prea e de glumă cu afirmaţiile sale, 50 Cent a cerut scuzele de rigoare, tot pe Twitter. Potrivit showbizspy.com,  de această dată el i-a îndemnat pe cei care îl urmăresc pe reţeaua de microblogging să îşi îmbrăţişeze persoanele dragi şi să le spună “te iubesc”.  Mai bine mai târziu decât niciodată... 

×
Subiecte în articol: twitter cutremur japonia 50 cent