x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun „Mafiotul" Robert de Niro

„Mafiotul" Robert de Niro

de Ovidiu Ciutescu    |    25 Oct 2007   •   00:00
„Mafiotul" Robert de Niro
Veteranul Robert de Niro va juca din nou intr-un film a cărui acţiune evoluează in lumea sindicatului crimei organizate, o adaptare pentru marele ecran a romanului "The Winter of Frankie Machine" de Don Winslow, care va fi regizat de Michael Mann, informează variety.com.

ASASINUL. De Niro va produce filmul prin intermediul companiei sale Tribeca Films pentru studiourile Paramount. Robert de Niro va relua tipul de personaj mafiot care l-a consacrat şi va incarna un asasin plătit al Mafiei care, in momentul in care vrea să "iasă la pensie", se vede nevoit să-şi reia serviciul pentru a-i elimina pe cei care ii vor pielea. O primă versiune a scenariului filmului a fost scrisă de duetul Brian Koppelman şi David Levien ("Ocean's Thirteen - Acum sunt 13", "Juriul", "Quinta regală"). Iniţial, s-a spus că filmul va fi regizat de Martin Scorsese dar, in cele din urmă, acest post a revenit lui Michael Mann, un obişnuit al superproducţiilor de acţiune, care face din nou echipă cu Robert de Niro după hitul "Obsesia" (1995). Momentul in care vor incepe filmările la această producţie nu a fost deocamdată dat publicităţii.

EXCEPŢIA. In ultimii ani, De Niro s-a ferit să mai joace roluri de mafioţi, deşi acest lucru este o parte definitorie a carierei sale: "Crimele din Mica Italie" (1973), "Băieţi buni" (1990) etc. Actorul a făcut insă o excepţie după ce a citit romanul lui Don Winslow, cu mult inainte ca acesta să fie publicat. Robert de Niro ar mai putea juca şi intr-un remake al comediei dramatice "La Bonne année", care a fost realizată in 1973, preluănd rolul pe care l-a jucat in filmul original actorul italian Lino Ventura. Michael Mann, autorul succesului "Miami Vice", tocmai a semnat o inţelegere cu Columbia Pictures pentru a regiza filmul "Empire", in care va juca Will Smith şi al cărui scenariu va fi semnat de John Logan ("Aviatorul", "Ultimul Samurai").

×
Subiecte în articol: magazin robert niro