x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun A început sezonul estival pentru vedete

A început sezonul estival pentru vedete

de Corina Andriuta    |    04 Iun 2010   •   00:00
A început sezonul estival pentru vedete
Sursa foto: /topnews.ru

Aflate într-o continuă căutare de intimitate şi linişte, vedetele au început să caute locuri cât mai ferite de ochiul curioşilor pentru a-şi petrece vacanţa. Unele chiar şi-au şi făcut bagajele şi au plecat cu familia sau prietenii la mare.



Topnews.ru a încercat să creioneze un traseu pentru unele dintre starurile cinematografiei sau scenei. Astfel, Angelina Jolie şi Brad Pitt, împreună cu Maddox (8 ani) şi Pax (6 ani) au ieşit la un picnic pe plajele din Malibu. În timp ce băieţii se zbenguiau în apă, cuplul Jolie-Pitt  comunica cu prietenii. Fericiţi că au trecut peste problemele care au fost la un pas să le distrugă relaţia, cei doi au organizat un picnic chiar pe nisipul de pe plajă.

N-au fost excluse nici băuturile alcoolice, vinul alb savurat de Jolie şi cocktail-ul „Margarita” din paharul lui Brad. În tot acest timp Maddox şi Pax se scăldau, jucau fotbal şi se iniţiau în surfing. Cât timp Angelina, Brad şi copii se relaxau pe plajă, Halle Berry se răsfăţa la soare pe una din plajele din Miami. Actriţa de 43 de ani, care  arătă încă irezistibil în costumul său de baie albastru, tot timpul a fost bine dispusă, în ciuda traumelor sufleteşti prin care a trecut recent, după ce s-a despărţit de Gabriel Aubry . Zvonurile spun că Aubry încă mai speră să se împace cu Halle... “Este una din cele mai speciale  şi frumoase femei pe care eu le-am întâlnit vreodată. Sunt sigur că vom păstra dragostea şi stima unul faţă de celălalt”.

În insulele Caraibe, paparazzi au reuşit să facă nişte poze intime cu Kate Moss şi prietenul său Jamie Haynes. Dragostea pe plajă, masajul, îmbrăţişările au arătat cât de bine se distrează cuplul. Mai mult de atât Kate făcea plajă topless. Pe insulele din Caraibe supermodelul a venit nu numai să se odihnească ci şi să participle la  nişte filmări. Până la urmă munca nu aşteaptă după concedii, doar trebuie cumva să-ţi mai îmbunătăţeşti situaţia financiară. 

Megan Fox se ţine bine, a demonstrat-o cu imaginea unui corp de invidiat. Chiar dacă pe plajele din Hawaii s-a aflat cea mai sexy celebritate împreună cu prietenul său Brian Austin Green, acest lucru a rămas, culmea, neobservat de către turişti. Pe plajă Fox a demonstrat nu numai starea sa fizică excelentă ci şi un tatuaj nou, ce reprezintă nişte versuri ale poetei Angela Mone: “Noi niciodată nu auzim sunetele muzicii lăuntrice, dar cu toate aceste  dansăm în ritmul ei”... Aşa să fie!

×
Subiecte în articol: magazin