x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun A murit ca Michael Jackson

A murit ca Michael Jackson

de Anca Aldea    |    22 Dec 2009   •   00:00
A murit ca Michael Jackson
Sursa foto: Will Burgess/Reuters

Actriţa Brittany Murphy a murit duminică, la vârsta de 32 de ani. Potrivit medicilor, decesul a survenit din cauze naturale, însă presa americană speculează că în spatele morţii bizare se află unul dintre medicamentele care i-au adus sfârşitul lui Michael Jackson.



Decesul lui Brittany Murphy a fost pronunţat duminică dimineaţă, la Spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles, la două ore după ce mama actriţei, Sharon, a găsit-o leşinată la duş. Potrivit publicaţiei Tmz.com, de câteva zile Brittany suferea de gripă, dar se trata. În dimineaţa zilei de duminică, după ce a vomitat de mai multe ori, a mărturisit familiei că se simte foarte rău. După câteva ore, Brittany a murit din cauza unui atac de cord.

BOLNAVĂ? DROGATĂ?
Surse citate de Tmz.com spun că în reşedinţa din Hollywood Hills au fost găsite "foarte, foarte multe" reţete atât pe numele lui Brittany, care suferea de diabet, cât şi al mamei sale, precum şi pe al soţului actriţei, scenaristul Simon Monjack. Aceleaşi surse au precizat că tânăra a căzut în timp ce se afla în baie, iar când a găsit-o mama ei, leşinată în cădiţa duşului, peste tot în jur era o cantitate impresionantă de vomă. Paramedicii au sosit în jurul orei locale 8:00 şi au încercat să resusciteze trupul muribund. Aceleaşi proceduri au fost urmate cu stricteţe şi pe drumul spre spital, însă, odată ajunsă aici, actriţa nu şi-a mai revenit.

Potrivit Tmz.com, în casa familiei îndoliate nu au fost găsite droguri, dar va fi efectuată o autopsie pentru a se afla cauzele decesului. Prietenii lui Brittany sunt însă de altă părere: actriţa lua două tipuri de medicamente pentru diabet, dar şi analgezice pentru operaţiile chirurgicale suferite în ultima vreme. Potrivit publicaţiei Herald Sun, printre aceste analgezice se afla şi Vicodin, de care a abuzat şi Michael Jackson înainte de a muri, la sfârşitul lunii iunie a acestui an.

Existau zvonuri că actriţa era dependentă de cocaină şi că avea un regim alimentar foarte dezordonat, iar în urmă cu trei săptămâni a fost văzută "instabilă pe propriile-i picioare" la premiera filmului "Across The Hall". "Brittany avea cu siguranţă probleme cu drogurile şi noi toţi, prietenii ei, am implorat-o să renunţe la ele. Din păcate, nu auzea niciodată ce-i ceream", poveste unul dintre apropiaţii actriţei.

Brittany Murphy a jucat în filme alături de staruri ca Michael Douglas, Ashton Kutcher, Eminem şi Angelina Jolie, dar nu a reuşit să atingă succesul acestora. În ultimii ani a interpretat roluri în filme cu buget redus, în timp ce aspectul ei fizic emaciat a stârnit îngrijorare în ceea ce privea starea ei de sănătate.

×
Subiecte în articol: magazin