x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun A stat 7 ore în picioare, în avion, pentru că vecinul de scaun era prea gras

A stat 7 ore în picioare, în avion, pentru că vecinul de scaun era prea gras

28 Noi 2011   •   15:13
A stat 7 ore în picioare, în avion, pentru că vecinul de scaun era prea gras

Arthur Berkowitz, un barbat de 57 de ani din SUA, a stat sapte ore in picioare in timpul unei curse de avion intre Anchorage si Philadelphia pentru ca vecinul sau de scaun, un barbat de 180 de kilograme, ocupa jumatate din scaunul sau.

Berkowitz spune ca a fost nevoit sa stea in picioare si in timpul decolarii si in timpul aterizarii, pentru ca niciun alt scaun nu mai era dispobibil, iar regulamentele aviatice interzic pasagerilor sa ocupe locurile destinate asistentilor de zbor.

"Nu am zburat din Alaska la Philadelphia, am stat in picioare de la Alaska la Philadelphia", a spus barbatul. "Echipajul avionului s-a purtat frumos cu mine, dar nu era nimic de facut. Toate locurile erau ocupate", a adaugat acesta.

Berkowitz spune ca nu are nimic cu pasagerul obez, care "s-a purtat ca un gentleman".

"Primul lucru pe care mi l-a zis a fost: Imi cer scuze, stiu ca sunt cel mai mare cosmar al tau".

Berkowitz spune insa ca vina este a angajatului de la casa de bilete, care a permis accesul in avion al barbatului obez fara sa-i ceara sa cumpere doua bilete.

Incidentul a avut loc in luna iulie, insa Berkowitz a vorbit despre el abia acum pentru ca este jignit de compensatiile pe care compania americana i le-a oferit. Barbatului i s-au oferit 200 de dolari, in conditiile in care biletul de avion costase peste 800.

×