x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Abba Magic

Abba Magic

de Alex Revenco    |    01 Dec 2006   •   00:00
Abba Magic

Cele mai mari hituri intr-un concert de doua ore. La 6 decembrie, Sala Palatului gazduieste un spectacol extraordinar cu Abba Magic, o trupa care aduce tribut uneia dintre cele mai iubite formatii din lume.

Cele mai mari hituri intr-un concert de doua ore. La 6 decembrie, Sala Palatului gazduieste un spectacol extraordinar cu Abba Magic, o trupa care aduce tribut uneia dintre cele mai iubite formatii din lume. Chiar si dupa ce Abba a incetat sa mai existe, hituri precum "Dancing Queen", "Waterloo", "One of us" sau "Mamma Mia" sunt inca fredonate pe toate meridianele. De altfel, potrivit unei statistici, la aceasta ora se vand zilnic peste 3.000 de albume Abba in toata lumea.

MOMENTE UNICE. Din dragoste si respect pentru acest extraordinar grup suedez s-a nascut Abba Magic, care readuce pe scena miracolul Abba. Show-ul celor patru britanici din Abba Magic a facut furori in toata lumea, bucurandu-se si de aprecierea celor doi "adevarati" Abba: Benny si Bjorn. Cu o istorie de 14 ani in lumea showbiz-ului a fost votata drept cea mai buna trupa-tribut Abba din lume si datorita atentiei acordate detaliilor: miscare scenica, voci, costume etc. Potrivit celor de la Events, organizatorii acestui concert "Abba Magic te vor face sa simti atmosfera spectacolelor Abba si vei intelege de ce spectacolele lor sunt momente unice in viata, pe care nu trebuie sa le pierzi si pe care trebuie sa le impartasesti cu cei dragi. O seara de decembrie plina de magia si emotia reintalnirii cu melodiile preferate, o feerie muzicala pe care nu o vei uita niciodata..."
Discuri pentru Player

Whitesnake
Live: in the Shadow of the Blues. Cel mai recent disc al formatiei realizat in timpul turneului mondial 2005-2006 contine hituri "istorice" ("Is This Love", "Ain’T No Love In The Heart Of The City", "Fool For Your Loving", "Burn - Stormbringer" etc.) inregistrate live, dar si patru piese noi, inregistrate in studio). Ca de obicei, David Coverdale este inconjurat de o echipa de superprofesionisti, alcatuita din chitaristii Doug Aldrich si Reb Beach, Uriah Duffy - bass, Tommy Aldridge - tobe si Timothy Drury - clape.

Skid Row
Revolutions Per Minute. Cele 12 piese ale discului arata ca veteranii (Bolan, Hill & Sabo) alaturi de noul solist (Johnny Solinger) sunt intr-o forma excelenta, noile compozitii fiind facute pentru a scoate in evidenta calitatile vocalistului (la fel cum era si pe vremea lui Sebastian Bach). Printre cele mai incitante piese: "Another Dick In The System", "Pulling My Heart Out From Under Me", "When God Can’t Wait", "Shut Up Baby", "I Love You".

Ufo
The Monkey Puzzle. Aparut recent, noul album semnat de Phil Mogg & Co arata ca grupul trece printr-o etapa deosebit de prolifica. Pe langa contributia adusa istoriei muzicii (in anii ‘70), cu piese ca "Phenomenom", "Force It" sau "No Heavy Pettin", UFO are compozitii demne de noul mileniu. Din punct de vedere muzical, trebuie mentionata atat contributia importanta adusa de chitaristul Vinnie Moore, cat si reintoarcerea tobosarului din prima formula a grupului, Andy Parker.

Manowar
The Sons of Odin. Este cel mai nou material (CD si DVD) al faimosului grup care a vandut pana acum peste opt milioane de discuri, adica foarte bine pentru un grup heavy metal noncomercial. Trebuie stiut ca toate albumele din aceasta pagina pot fi achizitionate la preturi promotionale de pe site-ul www.rocrisdisc.ro, unde mai sunt disponibile multe alte CD-uri si DVD-uri de la SPV, Nuclear Blast, Massacre Rec, Lion Music, Frontiers Records si alte case de discuri.
Alex Revenco
×
Subiecte în articol: abba