x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Actorii Will Smith şi Jada Pinkett-Smith nu se despart. Care este secretul mariajului unuia dintre cele mai iubite cupluri de la Hollywood

Actorii Will Smith şi Jada Pinkett-Smith nu se despart. Care este secretul mariajului unuia dintre cele mai iubite cupluri de la Hollywood

de Mediafax    |    24 Aug 2011   •   11:27
Actorii Will Smith şi Jada Pinkett-Smith nu se despart. Care este secretul mariajului unuia dintre cele mai iubite cupluri de la Hollywood

Actorii Will Smith si Jada Pinkett-Smith, care formeaza unul dintre cele mai trainice si mai iubite cupluri de la Hollywood, au negat informatiile aparute in tabloide potrivit carora s-au despartit, dupa 13 ani de casnicie, declarand ca sunt inca impreuna, informeaza site-ul revistei People."Desi ezitam de obicei cand vine vorba sa raspundem unor articole de acest tip, zvonurile care circula pe seama relatiei noastre sunt complet false", au declarat, marti, cei doi soti intr-un comunicat comun.
"Suntem inca impreuna, iar casatoria noastra este intacta", au adaugat ei.
Trey, fiul cel mare al lui Will Smith, a dezmintit, la randul lui, zvonurile despre despartirea celor doi actori, printr-un mesaj postat pe Twitter, marti: "Daca s-au despartit Will si Jada? Nu s-au despartit! Este o informatie falsa. Nu este adevarat!!!!"
Jada este cea de-a doua sotie a lui Will Smith, dupa Sheree Zampino, de care actorul a divortat in 1995, dupa o casnicie de trei ani. Cu Sheree, Will Smith are un fiu, Willard Christopher Smith (Trey), care are 18 ani. Will Smith i-a dedicat lui Trey melodia "Just the Two of Us", lansata in 1998.
Jada si Will s-au cunoscut in 1990, pe platourile de filmare ale serialului "Printul din Bel Air", cand acesteia i-a fost refuzat rolul prietenei personajului principal al productiei, jucat de Smith. In 1997, ei s-au casatorit, intr-o vila de langa Baltimore, la ceremonie participand 100 de invitati. Jada Smith a marturisit ca a renuntat la cariera sa in muzica pentru a-si creste copiii. De altfel, aceasta a mai spus, intr-un interviu acordat unei publicatii americane, ca in momentul in care fiul sau, Jaden, dadea auditii pentru filmul "In cautarea fericirii/ The Pursuit of Happyness", in care acesta a jucat alaturi de tatal sau, ei i s-a propus sa mearga in turneu cu Guns 'N' Roses.
Recent, Jada a dezvaluit unul dintre secretele mariajului ei fericit cu celebrul actor - sexul in locuri publice.
De asemenea, gurile rele spuneau despre relatia dintre Jada si Will Smith ca este una foarte "deschisa" si ca cei doi actori sunt adepti ai swing-ului.
Jada Pinkett Smith este actrita, model, cantareata si compozitoare. In cariera ei cinematografica se regasesc roluri in pelicule precum "Profesorul Trasnit", "Ali", "Matrix - Revolutii", "Matrix - Reincarcat" si franciza "Madagascar".
Will Smith a devenit celebru in anii 1980, atat ca rapper - sub numele The Fresh Prince -, cat si ca actor, in popularul serial de televiziune "Printul din Bel Air/ The Prince of Bel Air". Printre rolurile sale cele mai cunoscute sunt cele din lungmetrajele "Barbatii in Negru/ Men in Black", "Ziua Independentei/ Independence Day", "Ali", pentru care a fost nominalizat la premiile Oscar, "In cautarea fericirii/ The Pursuit of Happyness" si "Sapte suflete/ Seven Pounds".
Will Smith si Jada Pinkett Smith au impreuna doi copii - Jaden, in varsta de 13 ani, si Willow, in varsta de 10 ani.

×
Subiecte în articol: jada pinkett-smith will smith