x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Adriana Bahmuţeanu a avut contracţii uterine de 7 milioane de lei vechi!

Adriana Bahmuţeanu a avut contracţii uterine de 7 milioane de lei vechi!

de Jurnalul National    |    17 Aug 2007   •   00:00
Adriana Bahmuţeanu a avut contracţii uterine de 7 milioane de lei vechi!

Reporterii Jurnalului Naţional au aflat adevărata cauză a contracţiilor uterine care au băgat-o in spital pe Bahmu, de era să o uite prigoană pe-acolo. Explicaţia este mercantil-paranormală şI conţine ingrediente de telenovelă: o rablă de maşină, o taxă de 7 milioane de lei vechi şi un popă mănios! Vă dezvăluim secretul: Exclusivitate!

Am ratat o ştire atăt de importantă, precum contracţiile uterine care au incercat-o pe scumpa noastră Bahmu’, draga de ea, si nu ne vom ierta in veci că am pierdut un asemenea subiect, iertaţi-ne, doamnelor şI domnilor, stimaţI telespectatori, promitem că nu mai facem!!!

Cănd am citit, mai ales, titlurile de-o şhioapă din Libertatea, Click şI Cancan mai intăI ne-am revoltat că el a abandonat-o in spital "Silviu, de ce-o prigoneşti?" , ne-am măniat pe soţul nesimţitor "Nu s-a deranjat să vină la spital" apoi am suspinat uşuraţI "Uite, dom’le, că s-a indurat de ea" . Şi, ca să nu rămănem datori faţă de cititori, ne-am suflecat scoarţa cerebrală şi am purces să aflăm măcar sorgintea nemiloaselor contracţii. Departamentul nostru de investigaţii s-a zbuciumat in zadar să descopere misterul, pănă spre ora cafelei de după amiază, cănd colegul şI prietenul nostru Sandu, cel mai "special" dintre "speciali", om serios, altminteri cu desăvărşire dezinteresat de futilităţile mondene, ne-a servit pe tavă explicaţia pe care iată, v-o oferim cu candoare, ca pe un adevăr ce nu mai trebuie demonstrat. Precizăm, deşI e inutil, că Sandu insuşI a fost martor ocular şI auricular. Iată raportul său:


"Marţi (zi cu trei ceasuri rele!), 14 august a. c., orele 16.00, la depozitul din Pantelimon, pentru maşinile ridicate de pe stradă de firma Rosal Ecologic, a lui Silviu Prigoană (pe motiv că acestea au fost parcate neregulamentar ), un preot in sutană se tănguia nevoie mare şI in gura mare: "A trebuit să plătesc peste şapte milioane de lei, ca să-mi pot ridica rabla, pe care am lăsat-o doar căteva minute pe o stradă din Sectorul 3. In loc să fac cu banii ăştia o faptă creştinească, să ajut oamenii săraci, aflaţi la nevoie, sau să-i folosesc in interesul bisericii, trebuie să-i dau, iată, miliardarului Prigoană. Dar nu-i nimic, de banii ăştia o să mă rog şi eu pentru "sănătatea" domniei sale şi a familiei domnului Prigoană. Aşa o să le ajute şi lor Dumnezeu!"
Acestea au fost vorbele preotului, rostite marţi după amiază la depozitul de maşini ridicate al firmei Rosal.


La doar căteva ore, marţi seara, consoarta lui Silviu Prigoană, Adriana Bahmuţeanu, gravidă in luna a şaptea, era internată la Secţia Maternitate a Spitalului CFR 2, după ce a acuzat contracţii puternice. Stranie coincidenţă! Adică, ce coincidenţă, adevărul gol-goluţ, după cum spuneam, un adevăr ce nu mai trebuie demonstrat. Dar bine că, iată, contracţiile s-au consumat, cumpăna a trecut şI totul merge din bine in mai bine in familia Prigoană, telenovela continuă, fiţI cu ochii pe ei!

×
Subiecte în articol: magazin